Of Medya Derneği’nden Kaymakam Arslan’a ziyaret

Of’un en yeni derneği olan Of Medya Derneği’nin Yönetimi Of Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Of Medya Derneği’nden Kaymakam Arslan’a ziyaret

Of’ta kısa bir süre önce kurularak faaliyetlerine başlayan Of Medya Derneği’nin kurucu yönetimi Of Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Derneğin kuruluşu ve çalışmaları hakkında Kaymakam Arslan’a bilgiler veren Dernek Yöneticileri, Of’taki medya kuruluşları ve çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

 

Of’ta çok sayıda medya mensubu olduğunu belirten Kaymakam Arslan; “Medya sayımız ve çalışan sayımız fazla ancak genel itibari ile baktığımızda çok kalitenin olmadığını gözlemliyorum. Bunun değişmesi lazım. Her alanda güçlü olan ilçemiz, medya alanında da güçlü bir yapıya sahip. Ancak kalitenin arttırılması gerekir” diye konuştu.

 

Medyayı yakından takip ettiğini belirten Arslan, “Haber sitelerimizi talip ediyorum. Bazı hususlarda eleştiriler de yapmak gerekir. Örneğin cenaze haberlerine aşırı yer verilmesini doğru bulmuyorum. Bazen de haberin başlığıyla içeriği arasında bağ kurmakta zorlanıyorum. Ama genel itibari ile özveriyle çalışan arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum. İnşallah derneğiniz bu eksikliklerin giderilmesine öncülük eder” diye konuştu.

 

Derneğin kuruluş amacı ile ilgili bilgiler veren Başkan Yüksel Yaşar, “Of’un en icraatçı derneği olmaya adayız. Tüm kurumlar, siyasiler ve sivil toplum kuruluşları kamuoyuna bizim aracılığımız ile ulaşıyor. Bu etkinliğimizi iyi kullanarak Of Medyasını daha kaliteli bir yapıya kavuşturmayı amaçlıyoruz. Ekonomik anlamda yeterli destek olmadığı için kalite noktasında sıkıntılar yaşıyoruz. İnşallah eğitim faaliyetlerimizle bu işe gönül veren arkadaşlarımızın kalitesini yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Toplantıya katılan Dernek Başkan Yardımcıları Ahmet Muratoğlu ve Serkan Kul ile Dernek Üyeleri Ömer Alkan, İzzet Keleş ve Şefik Üstündağ da fikir ve düşüncelerini Kaymakam Arslan ile paylaştılar.


Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24