Of Medya Derneğinden Gazeteciler Günü kutlaması

Of Medya Derneği Yönetimi, 10 Ocak gazeteciler günü nedeniyle Konak Kafe’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Of Medya Derneğinden Gazeteciler Günü kutlaması

Of Medya Derneği Yönetim Kurulu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir araya gelerek mini kutlama yaptılar. Konak Kafe’de gerçekleştirilen kutlama birlikte yenilen akşam yemeği ile başladı. Yemeğin ardından çay sohbeti ile hem günün anlam ve önemi üzerine durularak gündem değerlendirildi.

 

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş günün anlam ve önemi ile ilgili olarak, “Bugün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması hasebiyle bir araya gelip kendi aramızda da olsa bir durum tespiti, bir hasbıhal etmek istedik. Üstelik aylık istişare toplantı günümüze denk gelmesi nedeniyle de gündemi değerlendirme imkânı bulduk.  Ufukta bir seçim olmadığından olsa gerekir ki siyasiler pek de bu özel güne önceki yıllardaki gibi kutlamada özen göstermediler. Çok da önemli değil en azından siyasi nasihat duymamış olduk. Bölgemizde önemli siyasi, sosyal, ekonomik, diplomatik gelişmeler yaşanıyor. Ülke olarak bu gelişmeleri yakından takip etmeli, ülkemizi maceralara sürükleyecek fevri hareketlerden kaçınmalıyız. Buhran dönemleri ülkeler için zorluklar taşısa da fırsatları içinde barındırır. İnşallah bu zor zamanlardan ülkemiz kazanarak ve güçlenerek çıkar. Bu duygu ve düşüncelerle; yerelde olsun, ulusalda olsun tüm basın mensubu arkadaşlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. Bizleri tesislerinde sıcak bir şekilde ağırlayan Konak Kafe yönetimine de teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlama yemeğine Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Muratoğlu, Yüksel Yaşar ve Yusuf Yaşar katıldı. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ömer faruk çakır
ömer faruk çakır - 4 yıl Önce

Toplum hayatımızda büyük bir önemi olan Gazetenin(haber edinme) İleri ve dinamik bir toplum oluşturma,insanın görüş alanını genişletmeye ve derinleştirmeye yarayacak çalışmalarınızın devamını diler.Tüm Medya Derneğini oluşturan arkadaşlara selam ederim.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24