Of Medya Derneğinde yeni başkan İzzet Keleş

Of Medya Derneği’nin 3.olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen İzzet Keleş, görevi devraldığı Başkan Ahmet Muratoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Of Medya Derneğinde yeni başkan İzzet Keleş

Of Medya Derneği’nin 3.olağan Genel Kurulu’nda Başkan Yardımcısı İzzet Keleş, başkanlığa seçildi.

 

2013 yılında kurularak faaliyetlerine başlayan Of Medya Derneği, düzenlediği 3.olağan kongre ile yeni yönetimini belirledi.

 

Başkan Yardımcısı olarak görev yapan İzzet Keleş, düzenlenen kongrede Derneğin yeni başkanı oldu. Başkan Keleş, görevi devraldığı Ahmet Muratoğlu’na ise derneğe verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.

 

Derneğimizde koltuk hevesi yok

Bayrak yarışında görevin kendisine tevdi edilmesi nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Başkan Keleş; “Gerek görevi devraldığım Ahmet Muratoğlu Başkanıma gerekse Yüksel Yaşar Kurucu Başkanıma derneğimize bugünlere dek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Geldiğimiz noktada da gördük ki derneğimizde bir koltuk heveslisi ve tutkusu yok. Bugün bu bayrak yarışı bize tevdi edildi bizler de sahip olduğumuz anlayış gereği kabul ettik. Amacımız Of’umuza ve ülkemize; düşüncelerimizle, fikirlerimizle, eğitimci anlayışımızla üretebildiğimiz sosyal projelerle, yeri geldi millet adına olumlu eleştirilerle bir nebze de olsa katkı sağlamaktır. İyi niyet ve samimiyetle yapacağımız çalışmalarda Rabbimizden muvaffakiyetler toplumumuzdan desteklerini bekliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

Plaket takdim törenine Kurucu Başkan Yüksel Yaşar, 2.Başkan Ahmet Muratoğlu, Başkan İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu ve Üye Yusuf yaşar katıldı.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 6 yıl Önce

DEĞERLİ KARDEŞİM GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24