Of Kent Konseyi Voleybol Turnuvası başlıyor

Of Kent Konseyi tarafından organize edilen 1.Kent Konseyi Voleybol Turnuvasının grup kura çekimi yapılarak maç programı belirlendi. Turnuva 18 Nisan’da başlıyor.

Of Kent Konseyi Voleybol Turnuvası başlıyor

Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığının öncülüğünde Of Kent Konseyi tarafından organize edilen 1.Of Kent Konseyi Voleybol turnuvası 18 Nisan Pazartesi günü yapılacak açılış programı ve açılış maçıyla start alacak.

 

25 takımın başvuru yaptığı turnuvanın Grup Kura Çekim töreni Of Kaymakamlığı’nda yapıldı.

 

Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Kent Konseyi Başkanı İris Kabahasanoğlu, İlçe Spor Müdürü Oktay Abdikoğlu, İşadamı Murat Türköz, Kent Konseyi Üyeleri ve Takım Sorumlularının katıldığı törende Turnuva sorumlusu Yüksel Yaşar, katılan takımlar hakkında bilgiler verdi.

 

Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu’nun teşekkür konuşmalarının ardından grup kuralarının çekimi yapıldı.

 

Turnuva Organizatörü Ulusoy Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Özcan Demirel’in hazırladığı kura çekiminde ilk kurayı Of Kaymakamı Eren Arslan çekti. Başkan Arslan, Ofspor Başkanı Olcay Saral ve İşadamı Türköz’ün de kura çektiği törende takım sorumluları takımları için grup belirleme kurası çekti.

 

Grup Kuralarının belirlenmesinin ardından Turnuva Organizasyon Ekibi tarafından maç fikstürü belirlendi.

 

Of Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen ve takım sorumlularının katıldığı bilgilendirme toplantısında takım sorumlularına gerekli bilgilendirmeler yapılarak maç programları verildi.

 

Üç grupta 6’şar ve bir grupta 7 takımın yer aldığı turnuvada tek maç lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda grubunda ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale çıkacak.

 

18 Nisan Pazartesi günü saat 18.00’de düzenlenecek açılış programı ve açılış maçıyla başlayacak olan turnuva 18 Mayıs’ta oynanacak 3.lük ve final maçları ile sona erecek.

 

Kutlu Doğum Haftası kutlamalarına denk gelen turnuvanın Of’ta kaynaşmaya vesile olacağını belirten Konsey Başkanı İdris Kabahasanoğlu; “Kutlu Doğum Haftası bu yıl -Hz Peygamber, Tevhit ve Vahdet - Gelin Birlik Olalım- temasıyla kutlanıyor. Vahdet birlik ve beraberlik demektir. Bu turnuva ile inşallah birliğimizi beraberliğimizi kuracağız. Amacımız güzel bir kaynaşma hukuku oluşturmak, bu sayede bir kaynaşma olacak. Tüm katılım gösteren takımlarımızı kutluyorum ve hepsine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24