Of Kent Konseyi Başkan Sarıalioğlu’nu ağırladı

Of’ta kısa bir süre önce kurularak faaliyetlerine başlayan Of Kent Konseyi Yürütme Kurulu Şubat Ayı Toplantısını Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu’nun katılımıyla yaptı.

Of Kent Konseyi Başkan Sarıalioğlu’nu ağırladı

Of Kent Konseyi Yönetimi Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu’nu misafir etti.

 

Toplantıya Kent Konseyi Başkanı olan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Kent Konseyi Üyeleri Sağlık Grup Başkanı Dr. Barış Çağlar, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, KTÜ Of Teknoloji Fakültesi Dekan yardımcısı İrfan Acar, Ziraat Odası Görevlisi Yakup Bulut, Bölümlü Muhtarı Hikmet Yazıcı ile Memursen Of İlçe Başkanı ve Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Genel Sekreter Murat Çakır katıldı.

 

Ocak Ayı toplantısında alınan kararların Başkan Sarıalioğlu’na sunulduğu toplantıda Başkan Sarıalioğlu kararları tek tek inceleyerek karlar hakkındaki fikirlerini kent konseyi üyeleri ile paylaştı.

 

Alınan kararlar için Konsey üyelerine teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu; “Kararların hepisi önemli. Kısa, orta ve uzun vadede çözülecek öneriler var. Kent Konseyimizin ofis talebini kısa sürede değerlendireceğiz. Belediye binamızda tadilat çalışmalarımız var. Çalışmaların tamamlanmasının ardından uygun bir Ofisi konseyimize tahsis edeceğiz” dedi.

 

Sahil caddesinde faaliyet gösteren kargo firmalarının cadde üzerindeki trafiği aşırı derecede sıkıntıya düşürdüğü için yeni otogara taşınması talebinin de kısa sürede değerlendirilebileceğini ifade eden Başkan Sarıalioğlu, Of Merkezde faaliyet gösteren taksilerin de kendilerine tahsis edilen alanlar dışında konakladıkları ve trafiği kilitledikleri yönündeki hususun da dikkate alınacağını belirtti.

 

Of için büyük projeleri olduklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu; “Of Devlet Hastanemizin yer sorunu çözüldü. İki Bakanlığımız arasındaki arsa takas işlemleri tamamlandı. İnşallah en kısa sürede proje çalışmaları başlayacak ve ısa sürede yeni hastanemize kavuşacağız. Stadımızın İrfanlı Mahallesi Sahil Dolgu alanında yapılması için proje hazırladık. İnşallah burada Ofspor’umuza hem tesis hem de stadımızın yapımını sağlayacağız. Of’umuzun içmesuyu projesi TİSKİ ile ortaklaşa yapılan çalışma kapsamında yenilenecek. Sosyal projelerimiz var. İnşallah Of’umuza çok önemli yatırımlar kazandırabilmek için çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Çetin Yavuz
Çetin Yavuz - 8 yıl Önce

Sahil caddesindeki otogalerilerinin önündeki otolardanda yayalargecemiyor onlara da biryerglosterilirsecok iyi olur Of umuz icin

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24