Of Jandarma’dan kaçak sigara ve kenevir operasyonu

Of Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri Rize-Trabzon Sahil yolu ve Of’un mahallelerinde yaptıkları rutin denetimlerde kenevir, kaçak içki ve sigara ele geçirdi.

Of Jandarma’dan kaçak sigara ve kenevir operasyonu

Of Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri, rutin kontrol ve denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Yasadışı faaliyetlere karşı yoğun bir mücadele veren asayiş ekipleri, Rize-Trabzon Sahil yolundaki uygulama ve denetimlerinin yanı sıra Of’un mahallelerinde denetimlerini sürdürüyor.

 

Of’un Kaban Mahallesinde devriye denetimleri yapan asayiş ekipleri C.A.’nın evinin etrafında ve bahçe içerisinde muhtelif yerlerde 520 kök Kenevir ele geçirdi.

 

Of Merkezde ve iki mahallesinde denetimlerini sürdüren ekipler, 2200 paket kaçak sigara ve 68 adet kaçak votka ele geçirdi. Sigara ve içkilerle ilgili üç Gürcistan vatandaşı gözaltına alındı.

 

Rize-Trabzon Sahil yolunda denetim yapan asayiş ekipleri, Rize’den Of’a gelen O.Y. isimli şahsa ait özel aracın bagajında araçta tek tek poşetlerde dikili halde 17 adet kök keneviri ele geçirdi.

 

Of Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri, rutin devriye ve yol kontrollerinin sürekli yapıldığını, yaz mevsiminin gelmesi nedeniyle artan nüfus yoğunluğu ve ilçe dışından gelen misafirlerin huzuru için çalışmaların daha sıklıkla yürütüldüğünü ifade ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah BAYRAKTAR
Abdullah BAYRAKTAR - 10 yıl Önce

Bizum oralarda boyle şeyler olmaz idi, ayip idi sigara içmek bile, şimdi esrar ot bilmem ne fuşkiler çikti piyasaya.Kim bizum oralara musallat etti ise bu zikkımleri Rabbum hesap sorsun inşallah. Analar babalar çecuklerunuzlen oyun oynayun, spor yapun, konuşun muhabbet edun dertlerini dinleyun. Çecukleri dişari sokağa göndermayun. sora boyle imansuzler işte bulaşurler çecuklere sora istesunuzda toparlayamazsunuz. Dikkat edelum. boyle adilere firsat vermeyelum bizum oralarda olmasun zıkkımler fuşkiler.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24