Of İmam-Hatip Ortaokulu’nun velileri buluştu

Of İmam-Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen veli toplantısında Okul Aile Birliği Yeni Yönetimi belirlendi.

Of İmam-Hatip Ortaokulu’nun velileri buluştu
2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla okullardaki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yanı sıra okul aile birlikleri de oluşturulmaya başlandı. Öğrenci sayıları her geçen yıl hızla artan Of İmam-Hatip Ortaokulu da düzenlediği veli toplantısında yeni aile birliği yönetimini belirledi.
 
Toplantıda konuşan Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu; “Okulumuzun şu andaki öğrenci sayısı 230 kız 185 erkek olmak üzere 415’tir.Geçen yıl 132 yeni kayıt yapılmışken bu yıl 166 yeni kayıt yapılmış bulunmaktadır. Bu da yeni sınıflara ihtiyacımızı doğurmaktadır. Okulun iki katında eğitim faaliyetinde bulunuyoruz. Üst katın koridorunun bir bölümünü düzenleyerek yeni sınıf haline dönüştürdük. Yine de bazı sınıfların mevcudu çok fazla bunlar ile ilgili yeni düzenlemelere gideceğiz. Geçen yıl hem eğitim-öğretim hem de sosyal faaliyetlerde başarılı çalışmalara imza attık. Öğrencilerimizin %52’si geçen yıl takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazandı. Trabzon’da yapılan kısa film yarışmasında okulumuz birincilik aldı. Bu yıl Cumhuriyet konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz ikinci oldu. Öğretim kadromuz genç ve heyecanlı olup başarı için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Okul aile birliğimizin geçen seneki çalışmalarından memnunuz. Onlara teşekkür ederim. Bizi ekonomik sıkıntılardan ve okulun fiziksel problemlerinden kurtarırlarsa asıl işimiz olan eğitime daha çok zaman ayırmış olacağız. İştiraklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim”dedi.
 
Okul Aile Birliği Başkanı Cengiz Bulut ise yaptığı açıklamada geçen yıl yapılan çalışmalar ve harcamalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Bulut; “Geçen yıl ilk olarak temizlik İmandandır düsturundan hareketle öğrenci tuvaletlerine tuvalet kağıdı ve kağıt havlu koyduk.Okulumuzun başarılı öğrencilerini ödüllendirdik. Veli ziyaretlerinde bulunduk. Yeni eğitim yılında öğrenci sayımız arttığından eğitim verdiğimiz bu binada bir kat daha bize tahsis edildi. Bu katın düzenlemesini yaptık. Okulumuzun her alanda örnek okul olması için sosyal ve kültürel faaliyetlerine destek verdik bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Toplantının son bölümünde Okul Aile Birliği Yönetimi seçimi yapıldı. Yeni yönetimde Cengiz Bulut Başkanlığa, Faruk Cevahiroğlu Başkan yardımcılığına, Murat Zırıh Muhasipliğe, İzzet Keleş Sekreterliğe, Yüksel Çakır üyeliğe seçilirken, Denetleme kuruluna ise Murat Sarıusta, Özkan Turfanda, Atilla Koç seçildiler.
 
Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Halil Şenocak, Şemsettin Çep, Deniz Okumuş, Elif Ulusoy ve İlknur Saral seçildi.
 
Okul Aile Birliği seçiminin ardından toplantıya katılan veliler, öğrencilerinin durumlarıyla ilgili olarak öğretmenleriyle bilgi alış verişinde bulundular.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 9 yıl Önce

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HAYIRLI VE UĞURLU OLUR.VELİLERE TEŞEKKÜR EDER TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24