Of İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını verdi

Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkartılmasıyla uygulamaya konan 4+4+4 sistemi çerçevesinde eğitime başlayan Of İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını verdi.

Of İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını verdi

2012-2013 Eğitim ve Öğretim sezonunda eğitime başlayan Of İmam Hatip Ortaokulu, ilk mezunlarını düzenlediği törenle uğurladı.

 

Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkartılmasıyla birlikte uygulamaya konan 4+4+4 sistemi çerçevesinde eğitime başlayan Of İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını verdi.

 

Okulda düzenlenen karne töreninde öğrenciler karnelerini alırken okulda düzenlen etkinliklerde başarılı olan öğrencilere de hediye ve iftihar belgeleri takdim edildi. Törende mezun olan öğrencilere de geçici mezuniyet belgeleri takdim edildi.

 

Okul bahçesinde düzenlenen törene Okul Aile Birliği Başkanı Cengiz Bulut, Aile Birliği Üyeleri Yüksel Yaşar, Murat Zırıh ve Mehmet Ak, Okul Müdürü Şevket Bulut, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Törende sınıflarında Teşekkür ve Takdir Belgesi alan öğrencilere belgeleri takdim edilirken TEOG sınavında 100 neti aşan öğrencilere, sınıf birincilerine, okulda düzenlenen spor ve bilgi yarışmalarının şampiyonlarına ve çeşitli etkinlilerde derece yapan öğrencilere iftihar belgeleri takdim edildi. Başarılı öğrencilere Okul Aile Birliği tarafından da para ödülü verildi.

 

Tören okunan İstiklal Marşı ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24