Of İmam Hatip Mezun ve Mensupları 20. Vuslat’ta buluştu

Of İmam Hatip Lisesi’nin mezun ve mensupları, OF İMDER tarafından organize edilen 20. Vuslat programında buluştular.

Of İmam Hatip Mezun ve Mensupları 20. Vuslat’ta buluştu

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OF İMDER) tarafından organize edilen 20. Vuslat programında okulun mezun öğrencileri okulda görev yapan öğretmenlerle buluştu.

Geçen yıl pandemi nedeniyle yapılamayan geleneksel Vuslat Programı, derneğe tahsis edilen Ballıca Belediyesi eski hizmet binasında yapıldı. Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensuplarının buluşma etkinliği bu yıl 20.’sinin düzenlenmesi ile gelenek devam ettirilmiş oldu.

Programa Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Ak Parti Of ilçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Dernek Başkanı Ali Ulusoy, Dernek Yöneticileri, okulun eski öğrencilerinden TÜBİTAK İstişare Kurulu Üyesi Hasan Çep, EPDK Eski Başkanı Hasan Köktaş, Gençlik ve Spor Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okulun Eski Müdürü Ali Sabri Korkmaz, Müdür Yardımcısı Dursun Abdullahoğlu, Okulun eski ve yeni öğretmenleri ile okuldan mezun olan öğrenciler ve veliler katıldı.

Furkan Ak hocanın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılışında Ofimder Başkanı Ali Ulusoy kısa bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Ulusoy, programa teşrifleri nedeniyle katılımcılara teşekkür etti.

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da Of’taki eğitim faaliyetleri ve İmam Hatip Okulları’nda eğitim gören öğrenciler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

19 yıldır düzenlenen vuslat programlarından kesitlerin ve dernek faaliyetlerinin yer aldığı slayt sunumunun ardından söz alan eski idareciler, öğretmenler ve mezunlar birer selamlama konuşması yaptılar.

Program Mehmet Türkyılmaz hocanın yaptığı dua ile sona ererken duanın ardından programa katılan davetlilere geleneksel vuslat pilavı ve kavurması ikram edildi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2021, 13:36

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa yavuz
Mustafa yavuz - 3 yıl Önce

Binlerle ifade edilebilecek mezunu olmasına ve toplantının yapıldığı gün ilçede yüzlerce mezunun olduğu halde toplantının sönük geçmesi niçindir. Bir araştırma yapmak lazım değil mi.

Ali Gümrükçü
Ali Gümrükçü - 3 yıl Önce

Siz böyle mi haber yapıyorsunuz. Eski müdür, yeni müdür veya eski öğretmen yeni öğretmen tabirleri pek yakışık olmadı. Görev yapmış, görevde olan veya benzeri bir ifade kullsnabilirdiniz. Okulun kurucularından methum Yakup Sarıcaoğlu (Yakup Dayı) bahsedilmemiş. Yine okulun kurucularından md. Yrd., md başyard., ve müdürlüğünü yapmış proğrama katılan babam Ömer Gümrükçü nerede. Birileri boy göstersin diye yapıldığı malesef aşikar. Haber metnini yazan veya yazdıralara özellikle teşekkür ediyorum. Gerçekten gönül almışlar. Sağolsunlar.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24