Of İmam Hatip mezun ve mensupları 17.Vuslat’ta buluştu

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği tarafından düzenlenen 17. Vuslat programında okulun mezun ve mensupları Of’ta buluştu.

Of İmam Hatip mezun ve mensupları 17.Vuslat’ta buluştu

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensuplarının buluşma etkinliğinin bu yıl 17.si yapıldı.

 

Of İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Of Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, EPDK Eski Başkanı Hasan Köktaş, BİK Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, TÜBİTAK Yürütme Kurulu Üyesi Hasan Çep, Çanakkale Yenice Kaymakamı Ahmet Başer, Dernek Başkanı İsmail Küçükakyüz, Dernek Yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okulun Eski Müdür Yardımcısı Dursun Abdullahoğlu, Okulun eski ve yeni öğretmenleri ile okuldan mezun olan öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Ofimder Başkanı İsmail Küçükakyüz yaptı. Derneğin faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgiler veren Küçükakyüz, programa teşrifleri nedeniyle katılımcılara teşekkür etti.

 

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da Of’taki eğitim faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

 

Programda Başkan Yardımcısı Alireisoğlu, BİK Eski Genel Müdürü Atalay, , TÜBİTAK Yürütme Kurulu Üyesi Hasan Çep, Çanakkale Yenice Kaymakamı Başer, Okulun Eski Müdür Yardımcısı Dursun Abdullahoğlu, Okulun Eski öğretmenleri Hasan Karataş, Süleyman Ersen ve Halit Terzi birer selamlama konuşması yaptılar.

 

Okulda görev yapan idareci ve öğretmenlerin duygu ve düşüncelerini paylaşmasının ardından Kemal Ayyıldız Hoca’nın yaptığı dua ile etkinlik sona erdi. 

 

Program sonunda okul önünde toplu hatıra fotoğrafı çekilen davetlilere geleneksel vuslat pilavı ikram edildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24