Of İmam Hatip Lisesi Aile Birliği Yönetimi belirlendi

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Okul Aile Birliği Başkanlığına KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu İdari Görevlisi Ali Rıza Köroğlu seçildi.

Of İmam Hatip Lisesi Aile Birliği Yönetimi belirlendi

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Aile Birliği toplantısı yapıldı. 320 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü ve 30 öğretmenin görev yaptığı Of Anadolu İmam Hatip Lisesinin yapılan veli toplantısında Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri seçildi.

 

Okulun Konferans Salonunda yapılan toplantıda Okul Müdürü Sedat Gül, okulun faaliyet ve eğitim çalışmaları hakkında velilere bilgiler verdi.

 

Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesin ardından yeni yönetim kurulu üyeliklerinin seçimi yapıldı.

 

Ali Rıza Köroğlu’nun başkanlığa seçildiği Yönetim Kurulu üyeliklerine Şükrü Yılmaz, Behzat Ulu, Emine Çakır ve Osman Nuri Koç seçilirken Denetleme Kurulu üyeliğine ise Kemal Boz seçildi.

           

Kendisini başkanlığa seçen velilere teşekkür eden Ali Rıza Köroğlu; “Toplantıda başkan seçilmem dolayısı ile tüm velilerimize, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bir önceki Okul Aile Birliği Başkanımız Şükrü Yılmaz hocamıza ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Okul Müdürümüz Sedat Gül hocamıza, Müdür Başyardımcısı Recep Yurtsever hocamıza, Müdür Yardımcısı Hızır Başaran hocamıza, Müdür Yardımcılarımıza, öğretmenlerimize ve idari personelimize de teşekkür ediyorum. Okulumuzun Öğrenci Temsilcisi Selman Koç kardeşimi de tebrik ediyorum, başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliğinde bizimle birlikte seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Yılmaz hocamız, Behzat Ulu bey, Emine Çakır hanım, Osman Nuri Koç bey ve Denetleme Kurulu Üyemiz Kemal Boz beyi de tekrardan tebrik ediyorum. Okulumuzun hemen yanında Fazlı, Mustafa, Cemal ve Tahsin Yeşilyurt kardeşler tarafından anneleri İlve Yeşilyurt adına yaptırdıkları Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Öğrenci Yurdu için de hayırsever Yeşilyurt ailesine teşekkür ediyorum. Of Anadolu İmam Hatip Lisesinde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için destek veren, katkı sağlayan öğretmenlerimiz, okul yönetimimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Of Belediye Başkanlığımız, Kaymakamlığımız ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah (C.C.) utandırmaz, hayırlı hizmetler nasip eder İnşallah” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ö.F.ÇAKIR
Ö.F.ÇAKIR - 8 yıl Önce

TEBRİK EDİYOR.HAYIRLI ÇALIŞMALAR BEKLİYORUZ

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24