Of İlçe Milli Eğitime bayan müdür

23 Nisan etkinlikler, kapsamında Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu öğrencisi Azra Nehir Arslan İlçe Milli Eğitimin yeni müdürü oldu.

Of İlçe Milli Eğitime bayan müdür

Ülkemizde Milli Bayramlarda koltuk değişim işi geleneksel hale getirilmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde de koltuk değişim programı yapıldı.

 

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’ndan Azra Nehir Arslan kısa süreliğine de olsa Of İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak koltuğa oturdu.

 

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Koç yaptığı açıklamada;” 23 Nisan’ı Atatürk Türk Çocuklarına armağan etti. Tüm çocuklar bu bayramda barış içinde oynasın, eğlensin. Tüm okullarda oyun alanlarına daha çok yapılmalıdır. Özellikle yakından bildiğim Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’nun okul bahçesinin düzeltilmesi ve asfaltlanması gerekiyor. Şube Müdürümüz Süleyman Bedir bu işle yakından ilgilensin. dedi.

 

Müdür Arslan Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu’nu telefonla arayarak eğitimle ilgili taleplerde bulundu. Arslan konuşmasında; “ Sayın başkanım hayırlı cumalar. Eğitime verdiğiniz katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bunun için Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’nun okul bahçesinde öğrencilerimizin oynaması için çocuk parkına ihtiyaçları var. Bunu da yaparsanız öğrencilerim adına sizlere çok müteşekkir oluruz.” dedi.

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da telefonda yaptığı konuşmada;” Yeni görevinizden dolayı sizleri kutluyorum. Evet, eğitimin her zaman yanındayız ve yanında olacağız. İnşallah bu talebinizi de yerine getireceğiz.” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24