Of İlçe Milli Eğitim’den emekli öğretmenlere vefa

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Of’ta eğitime katkı veren emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret etti.

Of İlçe Milli Eğitim’den emekli öğretmenlere vefa

24 Kasım Öğretmenler Günü, Of’ta düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlanıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu başkanlığında öğretmenlerden oluşan bir heyet Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamlarında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

 

Kutlamalar çerçevesinde Of’un eğitimine katkı ve emek veren emekli öğretmenler Dursun Abdullahoğlu, Semahat Sarıalioğlu, İrfan Göktaş ve Serhat Bıyıkoğlu da evlerinde ziyaret edildi.

 

Uzun yıllar Of İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Lisesi’nde İdarecilik yapan Dursun Abdullahoğlu ziyarette duygulu anlar yaşarken duygularını; “Böyle özel günde bizleri unutmayıp ziyaretimize geldiniz Allah razı olsun. Gerçekten duygulandık. Bu mesleğin en güzel yanı böyle ummadığınız bir zamanda öğretmenlerin, öğrencilerin ve idareciler tarafından ziyaret edilmektir. Bizi fazlasıyla mutlu eden bu günde sizlerin de öğretmenler gününüz kutlu olsun” diye ifade etti.

 

1998-1999 yılları arasında Of Belediye Başkanı olarak da görev yapan emekli öğretmen Semahat Sarıalioğlu ise yaptığı açıklamada; “Hayattaki değişmez ve değerli kazancımız emekli olunca hatırlanmaktır. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı değerli Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Allah sizlere de böyle hatırlanmayı nasip etsin” diye konuştu.

 

Eşi Hamdiye Kazan ile birlikte Of’ta uzun dönem idarecilik ve öğretmenlik yapan Kadir Kazan ise “Bizim meslekte emekli olmak çok zor bir duyguymuş. Bugün bir okulun yanından geçince duyduğum zil sesiyle heyecanlanıyor, duygulanıyor öğretmenlik formatına bürünüyorum. Bu duygu anlatılmaz, ancak yaşanır. Rüyalarımızda hala ders işliyor, okul sorunlarıyla uğraşıyoruz. Of halkına, eğitim camiasına her daim bizim yanımızda yer aldığı için, bize yardımcı olduğu için yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

Geçen yıl geçirmiş olduğu ağır hastalık nedeniyle tedavi gören Miktat Sarıalioğlu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Serhat Bıyıkoğlu ise tedavi gördüğü hastanede ziyaret edildi. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun da katıldığı ziyarette duygulu anlar yaşayan Bıyıkoğlu; “Gerçekten insan yaşarken bazı şeylerin farkına varamıyor. Mesela engelli yollar sağlıklı iken çok dikkatimi çekmezdi. Şimdi ise ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyorum. Halime çok şükrediyorum. Yarın ne olacağımızı kimse bilemez. Onun için insan her şeye hazırlıklı olması gerekir. Allah devletimize zeval vermesin. Burada her türlü sağlık hizmetinden yararlanıyoruz. Allah razı olsun. Sizlerin de Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” dedi.  

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 8 yıl Önce

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMEN GÜNLERİNİ KUTLAR SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLER DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24