Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü taşındı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18 Nisan 2016 Pazartesi gününden itibaren Of Halk Eğitim Merkezi binasında hizmet vermeye başlayacak.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü taşındı

Of Hükümet Konağı yenileme projesi kapsamında mevcut Hükümet Konağının yıkılıp yerine yeni Konağın yapılacak olması nedeniyle Hükümet Konağında hizmet veren kurumlar geçici olarak başka yerlerde hizmet verecekler.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de yeni hizmet yeri olarak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün zemin katını belirledi. Yaklaşık bir haftadır kademeli olarak yeni yerine taşınan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, personelinin yoğun çalışması sonucu taşınma işini tamamladı.

 

Müdürlük, 18 Nisan Pazartesi gününden itibaren Of Halk Eğitim Merkezi zemin katında hizmet vermeye başlayacak.

 

Taşıma işlemini başarıyla tamamlayan personele teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Of Hükümet Konağımız yıkılıp yerine yeni Hükümet Konağı yapılacak. O nedenle Yeni Hükümet Konağımız yapılıncaya kadar hizmetlerimizi taşındığımız Of Halk Eğitim Merkez binasında sürdüreceğiz. Taşınma işinde başta tüm organizasyonu yapan Şube Müdürümüz Süleyman Bedir’e ve tüm personelimize teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız hem taşınma işini yaptılar hem de kurumun iş ve işlemlerini aksatmadan sürdürdüler. İnşallah 18 Nisan Pazartesi gününden itibaren Halk Eğitim Merkezinde hizmetlerimize aynı inanç ve heyecanla devam edeceğiz” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24