Of İHO Aile Birliği ve Öğretmenleri İftarda buluştu

Of İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen iftar yemeği Okul İdari Yönetimini, Öğretmenleri ve Aile Birliği Üyelerini bir araya getirdi.

Of İHO Aile Birliği ve Öğretmenleri İftarda buluştu

Okullar öğrencilerin karnelerini almasıyla tatile girdi. Öğretmenler ise seminer dönemini okullarında eğitim faaliyetleri ile değerlendiriyor. Hem sezonun yorgunluğunu atmak hem de birlik ve beraberlikleri pekiştirmek için Of İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri iftarda bir araya geldi.

 

Çamburnu Hancıoğlu Dinlenme tesislerinde verilen iftar yemeğine Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu, Müdür Yardımcıları Murat Sarıusta ve Mutafa Çapoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Cengiz Bulut, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Zırıh ve İzzet Keleş ile öğretmen ve öğretmen aileleri katıldı.

 

Yemekten sonra tayini başka okula çıkması nedeniyle okuldan ayrılan İngilizce Öğretmeni İlknur Bilge’ye öğretmen arkadaşları çeşitli hediyeler takdim ettiler. Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu da okullarından ayrılan İngilizce öğretmeni İlknur Bilge’ye teşekkür plaketi takdim ederek hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti

 

Yemekte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Ramazan şerifinizi tebrik ederim. Burada böyle güzel bir aile ortamında İdareci, öğretmen, öğretmen aileleri ve okul aile birliği olarak bir araya geldiniz. Birlik ve beraberlik örneği sergilediniz. Sizleri tebrik ediyorum. Birlik ve beraberlik en önemli gücümüzdür. Ülkemizin neresinde olursa olsun bu birlik ve beraberliğimizi gösterip çalıştıktan sonra başaramayacağımız iş yoktur. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Tekrar ramazanınızı tebrik ediyor, yaklaşan bayramınızı kutluyorum” dedi.

 

İftar yemeğinden sonra davetliler çay içip sohbet ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24