Of İHL ve Anadolu İHL’nin Mezuniyet heyecanı

Of İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından mezuniyet gecesi düzenlendi.

 Of İHL ve Anadolu İHL’nin Mezuniyet heyecanı

2011- 2012 Eğitim- öğretim yılı hafta sonu verilecek karnelerle sona erecek. Okullar da son haftalarını yıl sonu etkinliklerine ayırıyorlar.

 

Of İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi de düzenlediği mezuniyet gecesi ile bir yılın değerlendirmesini yaptı.

 

Of Belediyesi Sahil Günbatımı tesislerinde yapılan geceye Of Belediye Başkanı Murat Saral, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, Şube Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkan Yardımcıları Erkan Öztürk ve Ömer Alireisoğlu ile Of Din Görevlileri Derneği Başkanı İsmail Küçükakyüz hoca katıldı.

 

İsmail Küçükakyüz hocanın Kur’an-ı Kerim okuması ile başlayan gecede Okul Müdürü Mustafa Küçükali selamlama konuşması yaptı. Ardından ilçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, mezun olan öğrencilere ve velilere bilgiler verdi.

 

Mezun olan öğrenciler adına okul birincisi Cemile Şahin’in konuşmasının ardından Semanur Yılmaz, Ayşe Çapoğlu, Şeyma Senocak ve Emine Hacımustafaoğlu tarafından naat okundu.

 

Fatmanur Ayazoğlu ve Feyza Şenocak’ın Peygamberimizin (SAV) Hadislerini ve manalarını okuduğu programda Muhammet Akyüz adlı öğrenci ise Veda Hutbesini okudu.

 

Okul öğrencilerinden Mustafa Bayraktar, Hakan Erdoğan ve Kazım Gül’ün canlandırdığı “Hasan ile Hans” adlı skeçte Müslüman olan Hasan ile Müslüman olmayan Hans’ın hikayesi sahnelendi.

 

Programın sonunda ödül, diploma ve plaket töreni yapıldı. Anadolu İmam Hatip Lisesi birincisi Cemile Şahin’e ödülünü Başkan Murat Saral‘ın daveti üzerine annesi verdi.  İHL birincisi Tuğba Küçükakyüz’e ödülünü ise Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz’ün daveti ile anne ve babası verdi.

 

Okul 2.si Aycan Yalçıntaş ve okul 3.sü Tuğba Albayrak’a ödüllerini  dernek başkanı Hasan Ballı ve dernek sekreteri Ali Harputoğlu verdi. Törende okuldan mezun olan 37 kız ve 9 erkek öğrenciye geçici mezuniyet belgeleri verildi.

 

Okul Müdürü Mustafa Küçükali, okula katkıları nedeniyle Of Belediye Başkanı Murat Saral, Sar-Taş Beton sahibi Ali Sarıalioğlu, Öz-Taş Beton Genel Müdürü Erkan Öztürk, Sedef Plastik sahibi Celal Kalemci, İmam Hatip Dernek Başkanı Hasan Ballı, Seyhan Gıda SAHİBİ Hamit Seyhan ve İrfanlı Mahallesi Muhtarı Ömer Alireisoğlu’na plaket takdim etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

Mezuniyet töreni hayırlı ve uğurlu olsun ve nice yıllara sevgiler.

Abdulbaki ÖZTEMEL
Abdulbaki ÖZTEMEL - 12 yıl Önce

Of İHL idareci, öğretmen ve öğrencileinin başarılarını devamını dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24