Of Hayratlı Genç Girişimcilerden Kurban organizasyonu

Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu üyeleri, düzenledikleri kurban organizasyonu ile Of ve Hayrat'ta ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti hediye ettiler.

Of Hayratlı Genç Girişimcilerden Kurban organizasyonu

İstanbul'da faaliyet gösteren Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu, Kurban Bayramı'ndan ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti ulaştırmak için kurban organizasyonu gerçekleştirdi.

Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu Başkanı Emir Kağan Çakıroğlu yaptığı açıklamada; “Ben ve arkadaşlarım, derneğimizi ve vakfımızı kuran kutlu iradenin şiarı ile hareket etmekteyiz. Bu şiarla faaliyetlerimizi arttırarak gerçekleştirmekteyiz. Sadece seçim zamanı değil her zaman Of ve Hayratlı hemşehrilerimizin hizmetinde olduğumuzu bugüne kadar yaptığımız organizasyonlarla gösteriyoruz. Bu Kurban Bayramı'nda da sofrasında et olmayan ailelerimiz olmasın diye yola çıktık. Bir büyükbaş kurban ile 200 kiloya yakın etimizi Of ve Hayrat'ta bulunan 45 haneye kendi elimizle ulaştırdık” ifadelerini kullandı.

Daha önce İstanbul'da yüze yakın ramazan kolisi yardımı ile Of ve Hayrat'ta ihtiyaç sahibi ailelere yönelik giyecek yardımı ve pandemide öğrencilere tablet yardımları gibi birçok organizasyonları olduğunu belirten Çakıroğlu; “İnşallah ilerleyen zamanlarda faliyetlerimizi arttırarak devam edeceğiz. Buradan siz değerli basın mensuplarının aracılığı ile tüm hemşehrilerimizin bayramını bir kez daha kutluyoruz. Ayrıca bizlerden desteğini esirgemeyen Şahin Besiciliğin sahibi Orhan Şahin beye ve hayırsever hemşehrilerimize teşekkürü borç biliriz. Of ve Hayrat için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24