Of Hayrat Gençlik Platformundan Hayrat’a ziyaret

Of Hayrat Gençlik Platformu yöneticileri Hayrat’ın idari ve siyasi yöneticilerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Of Hayrat Gençlik Platformundan Hayrat’a ziyaret

İstanbul’da faaliyet gösteren Of Hayrat Gençlik Platformu’nun Başkanı Emir Kağan Çakıroğlu ve Başkan Yardımcısı Özcan Çalık, Hayrat’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Çakır ve Başkan Yardımcısı Çalık, Hayrat Kaymakamı Sayın Orçun Cüneyt Zor ve Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu’nu ziyaret ederek bölge ve çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular.

Başkan Çakır ve Başkan Yardımcısı Çalık ayrıca Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkanı Süleyman Baş'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular.

Gençlik Platformu Başkanı Emir Kağan Çakıroğlu yaptığı açıklamada; “Güzel ilçemiz Hayrat’ımızı ziyaret ettik. Saygıdeğer Kaymakamımızla ve çok kıymetli belediye başkanımızla fikir alış verişinde bulunduk. Çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldık. Çalışmalarımız ve planlarımız hakkında kendileri ile istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2020, 23:20

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24