Of Havadis’ten Müdür Güven’e ziyaret

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş, Akbank Of Şube Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Güven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Of Havadis’ten Müdür Güven’e ziyaret

Müdür Abdullah Emir’in Trabzon Hızırbey Şube Müdürlüğüne atanmasının ardından Akbank Of Şube Müdürlüğüne Sürmene Şube Müdürü Mustafa Güven atandı.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş, Müdür Güven’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Of Şubesi’nde daha önceden görev yaptığı için hem şubeyi hem de Of’u yakından tanıdığını ifade eden Müdür Güven; “Araklı’da Sürmene’de ve Of’ta görev yaptık. Daha önceden de Of’ta görev yapmıştım. Bu nedenle Of’u ve şubeyi yakından tanıyorum. Bu benim için iyi bir avantaj. Of’u tanımak için zaman kaybetmeyeceğim. Müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için tüm ekibimizle birlikte gayret sarf edeceğiz” diye konuştu.

 

Mustafa Güven Kimdir?

Daha önceden Of Şubesinde Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapan Müdür Güven, 1973 yılında Araklı’da doğdu. KTÜ İşletme mezunu olan Güven, 1999 yılında Akbank Araklı Şubesi’nde göreve başladı. Aralı, Sürmene ve Of Şubelerinde Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapan Güven, 2012 yılında Sürmene Şubesi’ne müdür olarak atandı. Burada 4 yıl grev yapan Müdür Güven, 2016 yılı Aralık ayında Of Şube Müdürlüğüne atandı. Evli ve bir çocuk babası olan Müdür Güven’in eşi de Akbank Rize Çarşı Şubesi Müdürü olarak görev yapıyor.

 

Zırıh da Of’a veda etti

Akbank Of Şubesinde yaklaşık altı yıldır Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapan Metin Zırıh da Of Şubesi’ne veda etti. Rize Merkez Şube’ye Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak atanan Zırıh’ın yerine Kaşüstü Şubesi Müşteri İlişkileri Yöneticisi Muhammet Şahin atandı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
abdullah emir
abdullah emir - 7 yıl Önce

daha dün gibiydi Of'a geldiğim..ve 3 yıl doldu yeni görev yerimize yollandık.. veee kardeşim mustafa güven geldi...hayırlı olsun ..Of ta tanıdığım en güzel insanlardan metin kardeşim de yeni görev yerinde başarılar diliyorum en kısa zamanda müdür olarak bölgemize hizmet vermesi dileklerimle..

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24