Of Halk Eğitimi Merkezinde kahvaltıda buluştular

Of Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen kahvaltı, idareci ve öğretmenleri Kaymakam Çiçek, Başkan Sarıalioğlu ve Müdür Aktaş’la buluşturdu.

Of Halk Eğitimi Merkezinde kahvaltıda buluştular

Of Halk Eğitimi Merkezi yönetimi düzenleiği kahvaltı programıyla idareci ve öğretmenleri, yöneticilerle buluşturdu.

Of Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda yapılan kahvaltı programına Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzonİl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Müdür Yardımcısı Zekeriya Taşan, Of Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Şevket Şahin, Müdür Yardımcıları İbrahim Ak ve Hakan Kanlı ile Of Rehberlik ve Araştrma Merkezi Müdürü Vahdettin Özdağcı katıldı.

Hazırlanan güzel kahvaltı nedeniyle Kurum Müdürü Şahin’e teşekkür eden Kaymakam Çiçek, Başkan Sarıalioğlu ve Müdür Aktaş, kahvaltı sonrası öğretmen ve usta öğreticilerle sohbet ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Kurstaki iş ve işlemlerin daha etkili ve verimli yapılabilmesi için öğretmenlere dikiş makinası hediye edildi. Dikiş Makineleri Kaymakam Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu tarafından taktim edildi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2021, 01:27

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24