Of Halk Eğitimi Merkezi muhabir yetiştiriyor

Of Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Of Gazeteciler Cemiyeti Derneği işbirliği ile İŞKUR destekli Yazılı Basın Muhabirliği kursu açıldı.

Of Halk Eğitimi Merkezi muhabir yetiştiriyor

Of Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nin öncülüğünde Of Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan ve İŞKUR tarafından desteklenen Yazılı Basın Muhabirliği kursu, Of’a yeni ve eğitimli muhabirler kazandıracak.

 

Ön başvuruların ardından ön elemeden geçen 12 kursiyer, kursa katılmaya hak kazandı. 6 ay boyunca 1200 saat eğitim alacak olan kursiyerler, kursu başarıyla tamamlamaları halinde proje taahhütleri doğrultusunda gazetelerde muhabir olarak görev yapabilecekler.

 

25 Mart 2013 tarihinde başlayan kursta kursiyerlere; iletişim, bilgisayar, haber yazımı ve fotoğraf çekimi konularında eğitim veriliyor.

 

İŞKUR’dan ziyaret

Of Halk Eğitimi Merkezi’nde açılan kurs, İŞKUR İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından ziyaret edildi.

 

Ziyarete katılan Türkiye İş Kurumu Trabzon İl Müdürlüğü İstihdam ve Mesleki Eğitim Denetleme Kurulu üyeleri Ahmet Sonkaya ile Mustafa Tütüncü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Dunay ve kursiyerlerden kurs hakkında bilgiler aldılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah Gözaydın
Abdullah Gözaydın - 11 yıl Önce

GÜZEL BİR ÇALIŞMA , OF VE HAYRATTAN DAHA ÇOK HABERE ULAŞMANIN YOLU YENİ BİR GÖNÜLLÜ MUHABİR YETİŞTİRMEK OLACAK BUNU YAPIYORSUNUZ TEŞEKKÜR AMA BU ARKADAŞLAR GEÇİMİNİ NASIL TEMİN EDECEKLER. BU İŞTEN PARA KAZANAN VAR MI? BEN 14 SENEDİR TEK KURUŞ KAZANAMADIM. NE KADAR BECERİKSİZSİN DİYENLERE
Para kazanmak kolay çakma haber yayınlatmak isteyen çok Haberim manevi bir sorumluluğu ve kudsiyeti var. hayırlı olur inşaallah
ben 6 kalam google reklamının 4 ünü engellemişim inancıma ve genel ahlaka aykırı diye

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24