Of Halk Eğitimi kursiyerlerden müzik şöleni

Of Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan müzik kurslarında eğitim alan kursiyerler, düzenlenen yılsonu eğlence gecesinde davetlilere müzik ziyafeti sundular.

Of Halk Eğitimi kursiyerlerden müzik şöleni

Of Sahil Günbatımı Tesislerinde düzenlenen gecede konuşan Ahmet Dunay Halk Eğitimi görevlerinden biri olan halkımıza sosyal ve kültürel yönden katkı sunmak amacıyla açılan gitar, kemençe, keman ve bağlama kurslarımızla yöremizin ve otantik müziğin yaygınlaştırılmasını amaçladık. Bu amaçla kurslarımızda eğitim alan kursiyerlerimiz, performanslarını bizlerle paylaşacaklar. Emek veren öğreticilerine, kursiyerlerimize ve gecemize katılarak bizleri onurlandıran siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

 

Öğretici Merve Terzi yönetiminde hazırlanan Halk Eğitimi Merkezi Kız Folklor Ekibinin gösterileri ile başlayan gecede; gitar, kemençe, keman ve bağlama kurslarında eğitim alan kursiyerler öğreticileri Alican Belit, Emrecan pelit, Cemalettin Berber ve Halil Yavuz önderliğinde hünerlerini sergilediler. Ayrıca Halk Eğitimi Korosu tarafından beraber ve solo türküler okundu.

 

Kursiyerlerin performanslarını ilgi ve beğeni ile izleyen davetliler, alkışlarıyla kursiyerlere destek verdiler. Gecenin finalinde sahne alan yöresel sanatçı Cengiz Selimoğlu, söylediği birbirinden güzel türkülerle davetlilere müzik ziyafeti sundu.

 

Geceye Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Dunay, CHP Of İlçe Başkanı Emel Saral, Daire Amirleri, Sivil Toplum Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

BAŞTA İLÇE KAYMAKAMINA-KATILIMCILARA VE GENÇLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24