Of Gürpınarspor Şalpazarıspor’u 2-1’le geçti

Trabzon 1. Amatör Lig A Grubunda mücadele eden Of Gürpınarspor, sahasında ağırladığı Şalpazarıspor'u 2-1 mağlup ederek 4 haftada 12 puana ulaştı.

Of Gürpınarspor Şalpazarıspor’u 2-1’le geçti

Trabzon 1. Amatör Lig A Grubunda mücadele eden Of Gürpınarspor, ligde yoluna emin adımlarla devam ediyor.

 

Geçen yıl kurulan ve 2.Amatör Ligde şampiyon olarak 1.Amatör Lige yükselen Gürpınarspor, bu sezon da ligde fırtına gibi esiyor.

 

Üç maçta aldığı 3 galibiyetle haftaya 9 puanda giren Gürpınarspor, sahasında ağırladığı Şalpazarıspor'u da 2-1 mağlup ederek 4 haftada 12 puana ulaştı.

 

Of Bölümlü Stadında oynanan karşılaşmanın 11. dakikasında Ümit'in attığı golle Gürpınarspor 1-0 öne geçti. Golden sonra da atak oyununu sürdüren ancak ikinci golü bulamayan Gürpınarspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

 

İkinci 45 dakikada etkili olan Şalpazarıspor oldu. 55. dakikada beraberlik golüne çok yaklaşan Şalpazarıspor, direği geçemedi.

 

64. dakikada Recep'in attığı golle Gürpınarspor farkı 2'ye çıkardı ve oyunda kontrolü eline geçirdi. Mmaçın 89. dakikasında Şalpazarısporfarkı bire indirdi ve maç Gürpınarspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

4 maçta 12 puana ulaşan Gürpınarspor, ligde maç fazlasıyla liderliğini sürdürüyor.

 

Of Gürpınarspor: 

Onur, Enes, Suat, Oğuzhan, Abdurrahman Osman, Miraç, Haydar (Yasin Sarı), Ümit (Ertan), Osman Semih (25 dk.Abdurrahman Mete), Sefa, Recep

Teknik Direktör: Zeki Efendioğlu

 

Şalpazarıspor: 

Yener, Soner, Burak, Hami, Serdar, Murat, Emre, Yetkin, M. Faruk, Şaban Yılmaz, Şaban Uçar

Teknik Direktör: Sedat Özdemir

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24