Of Fen Lisesinden öğrencilere kaynak ve moral desteği

Of Fen Lisesi, pandemi sürecinde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere okul idaresi tarafından tedarik edilen kaynak kitaplarla destek oluyor.

Of Fen Lisesinden öğrencilere kaynak ve moral desteği

Açıldığı tarihten itibaren başarısıyla bölgenin önemli okulu olan Of Fen Lisesi pandemi nedeniyle okulların öğrencilerden uzak kalmasıyla öğrencilerin yaşayabileceği olumsuzlukları en aza indirmek için çeşitli çareler üretiyor.

Özellikle üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için uzaktan eğitimin yanında diğer yol ve yöntemlerle öğrencilerin çalışma azim ve gayretini artırmaya çalışıyor.

Bu kapsamda gerek Milli Eğitim Bakanlığının göndermiş olduğu gerekse okul idaresinin kendilerinin tedarik ettiği kaynak kitapları öğrencilere ulaştırıp moral ve isteklendirme vermeye çalıştılar.

Okul Müdürü Vehap Kurt, Müdür Yardımcısı Eşref Karamehmet kaynak kitapları Trabzon’un en uzak ilçelerinden başlayarak öğrencilere takdim ederek önemli bir eğitim hizmeti sundular.

Kurt yaptığı açıklamada; “Maalesef pandemi süreci öğrencilerimizi olumsuz etkiliyor. Bizler okulda öğretmenlerimizle uzaktan eğitim yoluyla öğrencilerimize en iyi şekilde faydalı olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin zaman zaman moral ve motivasyonlarında düşüşler yaşanıyor. Bizler de hem onlara moral vermek her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek için bakanlığımızın ve bizlerin tedarik ettiğimiz kaynak kitapları evlerinde öğrencilerimize ulaştırdık. Ayrıca hayırseverlerimizden elde ettiğimiz tabletleri ve bilgisayarları öğrencilerimize teslim ettik. Düzköy ilçemizden başlayarak Akçaabat, Ortahisar, Yomra, Arsin, Araklı, Sürmene ilçelerimizdeki öğrencilerimize kaynak kitaplarını ulaştırdık. Kalplerine dokunmaya, gayretlerini artırmaya, yeniden heyecan oluşturmaya çalışarak bu zorlu yolculukta yardımcı olmaya çalıştık. İnşallah öğrencilerimiz daha fazla çalışarak bu süreci kendi lehlerine çevireceklerdir. Onlara ve tüm iyi niyetle çalışan vatan ve milletin geleceği için gayret gösteren öğrencilerimize Rabbim başarılı kılsın.” diyerek duygularını ifade etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24