Of Emniyeti’nden sapık operasyonu

Of’ta üniversiteli ve liseli kızlara cinsel saldırılarda bulunan bir şahıs Of Emniyeti’nin başarılı operasyonuyla yakalandı.

Of Emniyeti’nden sapık operasyonu

Of’ta üniversiteli ve liseli kız öğrencilere cinsel saldırılarda bulunan bir zanlı, Of Emniyeti’nin başarılı operasyonuyla yakalandı. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Edinilen bilgilere göre önceki akşam 20.30 saatlerinde Of Çaykara yolu üzerinde yaya olarak Aşıkkutlu Kredi Yurtlar Öğrenci Yurduna gitmekte olan Üniversiteli bir kız öğrenci, kendisini araçla takip eden bir şahsın saldırısına uğradı.

 

Yol boyunca öğrenciyi sıkıştıran zanlı, yol üzerine aracını park edip kız öğrencinin yanına gelmesini bekledi. Yarı çıplak vaziyette olan zanlı, kız öğrencinin yanından geçtiği esnada kendisine saldırdı. Eliyle ağzını kapatmaya çalıştığı esnada kız öğrenci zanlının elinden kaçmayı başardı.

 

Aynı şahıs üç gün önce de akşam 21.00 sularında Of Devlet Hastanesi yakınlarında aracının içerisinde yarı çıplak vaziyette otururken yanından geçmekte olan liseli kız öğrenciye cinsel organını göstererek tacizde bulundu.

 

Öğrencilerin olayı Emniyet birimlerine bildirmesinin ardından harekete geçen Of Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

 

Mağdurlar tarafından teşhis edilen zanlı, adliyeye çıkarıldı. Ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Zanlının 1987 doğumlu Çaykara nüfusuna kayıtlı M.S. olduğu öğrenilirken, M.S.’nin Of’ta ikamet ettiği ve Özel bir firmada kısa bir süre önce işe başladığı öğrenildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24