Of Eğitim Bir Sen’de görev değişimi

Geçen hafta yapılan kongrede Eğitim Bir Sen Of İlçe Temsilciliğin seçilen Yaşar Osmanoğlu, görevi devraldığı Eski Başkan Hasan Baştan’a hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.

Of Eğitim Bir Sen’de görev değişimi

Memur Sen Konfederasyonun bağlı olarak hizmet veren Eğitim Bir Sen Sendikasının Of İlçe Temsilciliğine seçilen Yaşar Osmanoğlu, düzenlediği yemekle eski başkan Hasan Baştan ve yönetimine teşekkür etti.

 

Çamlı Konak Kafe’de düzenlenen yemeğe Memur Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara, Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Yaşar Osmanoğlu, Eski Başkan Hasan Baştan, Enerji Bir Sen Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Demirci, Kültü Memur sen Of İlçe Temsilcisi Ferhan Özdemir ve Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

Yemekte eski yönetime teşekkür eden yeni başkan Yaşar Osmanoğlu, görevi devraldığı başkan Hasan Baştan’a sendikaya ve üyelere verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

 

Aralarında eski ve yeni yönetim diye bir ayrım olmadığını ifade eden Başkan Osmanoğlu; “Amacımız üyelerimizin sorunlarına yardımcı olmak ve sendikamızın gücünü daha yukarılara taşımaktır. Bunu hep birlikte başaracağız. Aramızda eski yeni diye bir ayrım yok. Hatta aday olan ve listede yer alan diğer arkadaşlarımız da sendikamızın üyeleridir. Çalışmalarımızı hep birlikte yürütmeye devam edeceğiz. Önceki yönetimde Hasan Baştan Başkanımızla birlikte görev almıştık. Bu dönem görevi bizlere tevdi ettiniz. Hasan Başkanıma hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Of’taki güzel tablonun Trabzon’un diğer ilçelerinde de yaşandığını ifade eden il başkanı Mehmet Kara, 1995 yılında çıktıkları uzun yolda 1 milyonu aşkın üye ile bugün sadece Türkiye’nin değil dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirtti.

 

Çay sohbeti ile devam eden programda Başkan Kara ve Başkan Osmanoğlu eski başkan Hasan Baştan’a plaket takdim etti. Program hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24