Of Devlet Hastanesi’nin yeni Başhekimi Şaban Uysal

Of Devlet Hastanesi Yönetici Başhekimliği görevine Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Şaban Uysal atandı.

Of Devlet Hastanesi’nin yeni Başhekimi Şaban Uysal

Of Devlet Hastanesi Yönetici Başhekimliği görevine atanan Uzman Doktor Şaban Uysal görevine başladı.

 


Başhekim Uysal’ı ziyaret eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Köşe Yazarımız İzzet Keleş, Uysal’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar dilediler.  

 


Of Devlet Hastanesi’nin önemli bir mevkide ve önemli bir hastane olduğunu belirten Uysal; “Hayrat, Dernekpazarı ve Çaykara İlçemizin yanı sıra Sürmen, hatta Rize’nin İyidere Vadisinden bile çok sayıda hasta Of Devlet Hastanemize geliyor. Eksik olan doktor kadromuzu tamamlayarak inşallah çok önemli hastalıklar dışında Of’tan dışarıya hasta göçünü engellemeye çalışacağız. Çaykaralı olmam sebebiyle bölgemde ve bölge insanımıza hizmet verecek olmamız nedeniyle heyecanlıyım. İnşallah el birliği ile Of ve bölge halkımıza sağlıklı hizmetler sunacağız” ifadelerini kullandı.

 

Şaban Uysal Kimdir?

Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisinde Uzman Doktor olarak görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Şaban Uysal, 1973 Çaykara Şahinkaya’da doğdu.  İlk, Orta lise Trabzon’da tamamlayan Uysal, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Giresun’da pratisyen hekim olarak göreve başlayan Uysal, 2010 yılında Başkent Üniversitesi’nde Genel Cerrahi eğitimini tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı oldu. Batman’da mecburi hizmetini tamamlayan Uysal, Rize Devlet Hastanesi’nde ve Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi’nde Uzman olarak görev yaptı. Uysal, evli bir çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 9 yıl Önce

SAYIN BAŞHEKİMİM YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM.

ö.f.çakır
ö.f.çakır - 9 yıl Önce

Sağlık Camiası Of ve Bölgemiz için hayırlı olmasını temenni eder.Hoş geldiniz diyorum.

FATİH SEYHAN
FATİH SEYHAN - 9 yıl Önce

yıllardır of hastanesinde doktor dayanmamasını araştıracağınıza yeni doktor gönderiyorsunuz sorun yedersizlikmi yoksa ?

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24