Of CHP’de Emel Saral yeniden başkan

Geçen yıl CHP Of İlçe Başkanlığına atanan Emel Saral, bugün yapılan ve tek liste ile gidilen olağan kongrede yeniden başkanlığa seçildi.

Of CHP’de Emel Saral yeniden başkan
HABERİN GALERİSİ
CHP Of Kongresi 2012

CHP Of Kongresi 2012

Of Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan kongrede 111 kayıtlı delegeden kullanılan 71 oyun tamamını alan Emel Saral, güven tazeledi.
 
Açılışın ardından yapılan sayımda yeterli çoğunluğun sağlandığı tespit edilerek kongrenin gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Yönetimin Kurulu icra raporu okunarak oya sunuldu. Ardından da mali rapor okunarak oylamaya sunuldu. Her iki raporun da üyeler tarafından kabul edilmesinin ardından üyelere konuşan Başkan Emel Saral daha çok çalışmak gerekliliğini ve birlik beraberlik içinde bir parti bilincinin sağlanmasına çalışacaklarını söyledi.
 
Kongreye CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Eski İl Başkanları Cafer Hazar ve Necip Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Akoluk Belediye Başkanı Atilla Çavdar, Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, Eski İl Yöneticisi Necdet Durgun, İl Yöneticileri Kenen Eyüpoğlu, Suat Bayraktar ve Reşit Saral, ADD Başkanı ve Eski Merkez İlçe Başkanı Nuri Aydın, Milletvekilki Adayları Güzide Uzun ve Cemil Bozbaş, Milletvekili Aday Adayları Ferda Kudunoğlu ve Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu, Düzköy İlçe Başkanı Abidin Çelik, Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Fevzi Usta, Çarşıbaşı İlçe Başkan Adayı Mustafa Mor, Hayrat İlçe Başkanı Ahmet Akay, Dernekpazarı İlçe Başkanı İbrahim Akbulut, Köprübaşı İlçe Başkanı Muhammet Sancak, Araklı İlçe Başkanı Necip Solmaz, Sürmene İlçe Başkanı Gültekin Hakkı Çehreli, Çaykara İlçe Başkanı Ali Kemal Karataş, Yomra İlçe Başkanı Hasan Ali Çuvalcı, Of Teşkilat mensupları ve partililer katıldı.
 
Emel Saral başkanlığında tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim şu şekilde oluştu.
 
Yönetim Kururlu Asıl Üyelikleri;
Salih ALBAYRAK, Erkut ALKAN, Cafer BEYKOZ, Mehmet MURAT, Erdal ÖZÇELİK, Süheyla ÖZYURT, Ömer SANDIKÇI, Abdullah SARAL, Ali SARIALİOĞLU, Erdoğan TURSUN, Engin USTABAŞ, Niyazi YAR
 
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri;
Enver AKYÜZ, Furkan AKYÜZLÜ, Hüseyin ESER, Derya KADIOĞLU, Rafet KILIÇ, Ahmet SARAL, Emine SARAL, Mustafa TARAKÇI, Zeki TURSUN, İrfan YAR, Hakan YÜKSEL, Ali ZENGİN
 
İl delegeleri
Barış AKYÜZ, Erkut ALKAN, Coşkun AYYILDIZ, İsmail ÖNER, Erdal ÖZÇELİK,
Emel SARAL, Süleyman Sırrı SARAL, Erdoğan TURSUN
 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

DEVLETE ve MİLLETE HAYIRLI OLSUN.BAŞARILARIN DEVAMINI DİLER SAĞLIKLI YAŞAM ve MUTLULUKLAR DİLERİM AYNI ZAMANDA YÖNETİMİNEDE BAŞARILAR SEVGİLERİMLE.

RIZA ÖZTÜRK HACIMUSTAFAOĞLU
RIZA ÖZTÜRK HACIMUSTAFAOĞLU - 12 yıl Önce

Tebrikederim sınıf arkadaşim.

chp li
chp li - 12 yıl Önce

kongreyi dışardan izledim.fevkelade hemen iiktidara.of ayağa kalktıı,salon doldu taştı.azcık utanın.ayıp ayıp

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24