Of Belediyesi'nin fidan şenliğinde öğrenciler fidan dikti

Of Belediyesi ile Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen fidan dikim şenliğinde öğrenciler tarafından Of Sahil parkına 200 adet fidan dikildi.

Of Belediyesi'nin fidan şenliğinde öğrenciler fidan dikti

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Of Belediyesi ile Of Kaymakamlığı tarafından Of Sahil Parkında fidan dikim şenliği düzenlendi.

 

Of’ta eğitim gören öğrencilerin de katıldığı tören renkli görüntülere sahne olurken törende Of Sahil parkına 200 adet fidan dikildi.

 

Törene Of Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Orman İşletme Şefi Sermin Bilgin Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Belediye çalışanları, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Çocukların adeta birbirleriyle yarıştı ağaç dikiminde, fidan alamayan bir öğrenciyi Kaymakam Arslan teselli etti.

 

Üç öğrenci ile birlikte fidan dikimi yapan Arslan; “Şimdi bu fidana bir isim verelim ve daha sonra buraya geldiğinizde bu fidanın bakımını yapın. Sizinle birlikte büyüyecek olan bu ağacı sahiplenin“ dedi.

 

Öğrencilerden bir tanesi “Bizim isimlerimiz Mehtap, Ayşe ve Yasemin. İsimlerimizin baş harfi olan MAY ismini verelim” deyince Kaymakam Arslan; “Çok güzel anlamı da uygun oldu. İngilizce kelime olan My benim demektir. Bu ağacın adı da “Benim Ağacım” anlamında MAY oldu” dedi.

 

Fidan dikiminin ardından öğrenciler parktaki oyun aletlerine akın etmesi renkli görüntüler oluşturdu. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 9 yıl Önce

BAŞTA İLÇE KAYMAKAMIMIZ,BELEDİYE BAŞKANIMIZ,DAİRE AMİRLERİ,ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZE CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM.SAĞLIKLI VE MUTLU YILLAR DİLERİM.

Ali KELEŞ
Ali KELEŞ - 9 yıl Önce

Güzel bir etkinlik, devamını dileriz. Görünen, toprağın gübresiz olması ve hayvan gübresi kullanılmamış. Her ne kadar kara yemiş varsa da sayılarının artırılması (insanımızın bunlardan istifade etmesi için)bunun yanında yaprak dökmeyen farklı türlerin dikilmesi. Kolay gelsin, selamlar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24