Of Belediyesi’nden Semazen Gösteri Gecesi

Of Belediyesi tarafından düzenlenen Semazen Gösteri Gecesi’nde Dünya Kur’an Okuma 1.si Mehmet Erarabacı Oflulara Kur’an zevki yaşattı.

Of Belediyesi’nden Semazen Gösteri Gecesi

Of Belediyesi tarafından kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen Semazen Gösteri Gecesi Of Sahil Günbatımı Tesislerinde yapıldı.

 

Geceye Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, Daire Amirleri, Banka Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İlahi Sanatçısı Ali Nayer ve Kur’an Okumada Dünya 1.si Mehmet Erarabacı’nın konuk olarak katıldığı programda sema gösterileri de yapıldı.

 

Başkan Sarıalioğlu’nun selamlama konuşmasıyla başlayan programda Erarabacı’nın okudu Kur’an-ı Kerim davetlileri mest ederken, Nayer’in seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler de davetlileri duygulandırdı.

 

Gecenin Süper Lig’de oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçına denk gelmesi nedeniyle salondan erken ayrılmak zorunda kalan erkek davetliler; “Keşke bu tarz programlar hafta içi günlerde yapılsa ve özellikle de maç olduğu akşamlara denk getirilmese de bizler de programlardan daha fazla istifade edebilsek” ifadelerini kullandılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖZTÜRK
ÖZTÜRK - 9 yıl Önce

MAÇIN GÜNÜ PAZAR HABER ÇARŞAMBA HIZLANIN ARTIK HEM OF YEREL MEDYASI OLARAK KENDİNİZİ BİR YERLERDE GÖRÜP DERNEKLEŞİYORSUNUZ TOPLANIYORSUNUZ LÜTFEN DAHA HASSAS OLUN SİZİ TAKİP EDENLERİ CİDDİYE ALIN

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24