Of Belediyesi Peyzaj düzenlemeleri ile güzelleştiriyor

Of Belediyesi tarafından başlatılan peyzaj çalışmaları kapsamında Of’un park ve bahçeleri ile Of Uzungöl yolunun kavşakları çiçeklendirildi.

Of Belediyesi Peyzaj düzenlemeleri ile güzelleştiriyor
HABERİN GALERİSİ
Of Çiçek açıyor

Of Çiçek açıyor

Of Belediyesi tarafından başlatılan çevre düzenlemesi çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor.
 
Doğalgaz boru hattı çalışmaları nedeniyle parkeleri bozulan cadde ve sokakların parkeleri yenilenirken, park ve bahçelerde de çiçeklendirme çalışmaları yapılıyor.
 
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Of Belediye Başkanı Murat Saral, “Uzun bir süreden beri doğalgaz boru hattı çalışmaları nedeniyle şehir merkezimizdeki cadde ve sokakların parkeleri de hasar gördü. Boru hattı döşeme ve ev bağlantılarının tamamlanmaya başlaması ile birlikte biz de cadde ve sokaklarımızın parkelerini yenilemeye başladık. Merkezden sökülen eski parke taşlarını da mahallelerimizde kullanarak onları da heba etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Park ve bahçelerde de güzelleştirme çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Saral, “İlçemizi güzelleştirmek için imkanlarımız dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Atatürk Bulvarı, Kaymakamlık önü, Ankara Caddesi ve Of Uzungöl yolunun orta refüjünde çiçeklendirme ve peyzaj çalışmaları yaptık. Çalışmalarımız alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde devam edecek. Halkımıza güzel bir şehir sunabilmek için, yaşam standarlarını yükseltebilmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU.
OFLU. - 11 yıl Önce

SENİ TEBRİK EDİYORUM SAYIN BAŞKAN.

olcay birdal
olcay birdal - 11 yıl Önce

Öncelikle çalışmalarınızda başarılar diliyorum,Fakat bu sahil bukadar berbat rezil durumda nasıl olbılır,otlar uzamış sulama yok bakım rezalet bır durum..halbukı ne umutlarla yapılmıştı,şimdi ıse bakımsızlıktan çopluge donmuşş..koca of beledıyeesı bır sahıle bakamıyormu..

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24