Of Belediyesi kadın çalışanların gününü kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Of Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle kadın çalışanların günü kutlandı.

Of Belediyesi kadın çalışanların gününü kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Of’ta da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Of Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle de kadın çalışanların günü kutlandı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Akcebe ve Yazı İşleri Müdürü Osman Çakmak, kadın çalışanlarla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Kendilerinin iki özel ailesi olduğunu ifade eden İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar; “Ailemizden daha çok zamanımızı iş yerimizde geçiriyoruz. Özel ailemizin yanında bir de iş ailemiz var. Güzel Of’umuza hizmet edebilmek için bu ailenin bireyleri olarak hepimizin önemli sorumlulukları var. Hepimiz üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yerine getirebilmek için çaba harcıyoruz. Birlikte mesai yaptığımız kadın çalışanlarımızın görev ve sorumlulukları bizlerden daha çok. Birinci mesailerinin ardından evlerinde kinci mesailerini icra ediyorlar. Aileleri ve çocukları için daha fazla çalışmak zorundalar. 8 Mart Dünya kadınlar günü vesilesiyle bir araya gelerek farkındalık oluşturmak istedik. Kadın gözüyle çalışmalarımızı değerlendirmelerini, fikir ve önerileriyle bizlere güç ve destek vermelerini istedik. Özverili çalışmaları nedeniyle tüm kadın çalışanlarımıza teşekkürlerimizi arz ettik” ifadelerini kullandı.

Kadın çalışanlara birer karanfil takdim eden müdürler, daha sonra günün anısına yaş pasta keserek çalışanlara ikram ettiler.

Bu özel günlerinde kendilerinin hatırlanmasından mutlu olduklarını ifade eden kadın çalışanlar İnsan Kaynakları ve eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24