Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu göreve başladı

30 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Of Belediye Başkanlığına seçilen Salim Salih Sarıalioğlu belediyede düzenlenen törenle görevine başladı.

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu göreve başladı

Of Belediye Başkanlığına seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, belediyede düzenlenen törenle görevine başladı.

 

Cuma namazının ardından Belediyeye gelen Sarıalioğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Personeli tarafından karşılandı. Törene Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Törende tebrikleri kabul eden Sarıalioğlu, görevlerini tamamlayan Meclis Üyelerine, parti teşkilatına ve Of Halkına teşekkür etti.

 

Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tercihi, Of Halkının takdirleri ile zorlu göreve seçildiklerini belirten Sarıalioğlu; “Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte güzel Of’umuza hizmet edebilmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Mevlam bizleri mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

 

Pazar günü yapılan seçimlerde Ak Parti 12 Meclis üyeliği, Saadet Partisi ise 3 Meclis Üyeliği kazanmıştı. Belediye Meclisinin ilk toplantısını 6 Nisan Pazar günü yapacağı öğrenildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Serdar
Serdar - 10 yıl Önce

Devir teslim hayırlı olsun ama bu biraz şeye benzedi devirdik teslim aldık

DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 10 yıl Önce

SAYIN BAŞKAN ŞAHSINIZDA TÜM MECLİS ÜYELRİN YENİ GÖREVLERİNİZDE BAŞARILAR DİLER SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

ERKAN CEVAHİR
ERKAN CEVAHİR - 10 yıl Önce

SİTEDE DEVİR TESLİM YAPILDIĞINA DAİR BİR HABER GÖRMEDİM. BEN Mİ ATLADIM YOKSA BÖYLE BİR ŞEY YAPILMADI MI. EĞER YAPILMADIYSA BUNU YADIRGARIM.

hayrat lı
hayrat lı - 10 yıl Önce

admin bey hayrat sonuclarını neden yayınlamadınız mahalle olarak kım kazandı muhtarlıklar daha geniş bi claışma beklerdik ofun oldugu kadar hayratında sitesi burası bilgilendirirseniz sandık sandık sonucları almak isteriz of ve hayratın

mehmet  VURAL
mehmet VURAL - 10 yıl Önce

Sevgili Başkanım ve değerli meclis üyeleri yeni görevlerinizde başarılar dilerim.Ofumuza hayırlar getirmesini cenabı hak'dan niyaz ederim.

ŞENOL İBRAHİMAĞAOĞLU
ŞENOL İBRAHİMAĞAOĞLU - 10 yıl Önce

GENİŞ BİR KİTLEYE SAHİP OLAN OFUMUZUN MAHALLİ YÖNETİMİNİ ÜSTLENMİŞ OLAN ARKADAŞIMIZ SALİM SARIALİOĞLU'NU TEBRİK EDER ; OFUMUZA YENİ BİR YÜZ YENİ BİR KİMLİK KAZANDIRMASINI TEMENNİ EDERİM.YOLUN AÇIK OLSUN..BAŞKAN
ŞENOL İBRAHİMAĞAOĞLU

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24