Of Balaban Grup yolu çöktü

Of’un çok sayıda mahallesine ulaşımın sağlandığı Balaban Grup Yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Of’un Yeni Mahalle, Kaban ve Yukarı Kışlacık başta olmak üzere Ağaçbaşı, Serince, Yanıktaş, Sugeldi, Korucuk ve Hayrat’ın Balaban Mahallesine ulaşımın sağlandığı Balaban Grup Yolu heyelan nedeniyle çöktü.

 

Yolun birinci kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle yolun alt kısmı çöktü. Ulaşımın tek şeritten sağlandığı yolun diğer bölümünde de büyük çatlaklar oluştu. Alternatif yol bulunmadığından ağır tonajlı araçların da kullanmak zorunda olduğu yolun her an çökebileceğini ifade eden sürücüler, yolun ulaşıma kapanması durumunda mahalleleriyle Of’a ulaşımın kesileceğini belirttiler.

 

Yolun Karayollarının kapsam alanında bulunduğunu ifade eden Yeni Mahalle Muhtarı Yunus Hacıahmetoğlu; “Eylül ayında yaşanan heyelanların devamında bu yolumuz da zaman içerisinde çöktü. Durumu yetkili mercilere ilettik. Belediye Başkanımız yolun karayolları ağında bulunduğunu belirterek Belediye olarak yapabilecekleri bir çalışma olmadığını ifade etti. Biz de Karayollarımıza durumu ilettik. Gelip uyarı levhaları yerleştirdiler ama bu yeterli değil. Yolumuz çöküyor. Biraz daha çökerse yol ulaşıma kapanacak. Çok sayıda mahallemize ulaşım bu yoldan sağlanıyor. Yetkililerin bir an evvel burada çalışma başlatmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

Yola konan uyarı işaretlerine gerekli önemi göstermeyen sürücüler ise yolun tek şeride düşmesi nedeniyle kazalara sebebiyet veriyorlar.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET ÇELİK.
AHMET ÇELİK. - 9 yıl Önce

SAYIN BAŞKAN SANADA BU YAKIŞIR.

DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 9 yıl Önce

SÜRÜCÜLER ÇOK DİKKATLI OLUN,ALLAH KAZALARDAN KORUSUN.

FATİH SEYHAN
FATİH SEYHAN - 9 yıl Önce

Son zamanlarda bu ve buna benzer afet durumlarına sıkça şahit olmakdayız ancak asıl sorun bu yol birçok mahalle ve köy yolunun geçiş hattıdır ve yıllar önce karayolları tarafından ihalesi yapılıp sözde genişletilip daha güvenli bir yol olarak hizmete acılacakdı ama ne ses var nede görüntü var kızdığım zaman veya eleştirdiğim zaman hemence savunan hemşehrilerim aman ha sakın siyasi iradeye tepki yazmayın demekle olmuyor sizlere kimse cepinden bir şey bağışlamıyor TC vatandaşı olarak hak etmiş olduğumuz şeyleri istiyoruz ama şov yapılmadan

mustafa
mustafa - 9 yıl Önce

Zaten düşen ce itibariyle o güzergahtan grup yolu olmaz of hayrat yolu of-çaykara yolu nasıl dere kenarından yapılmış ve güzel şekilde işliyorsa bu yolda baltacı deresi eteğinden yapılması gerekiyordu. Siyasi amaclar uğruna o kadar masraf yapılacak ve amacınada ulaşmayacaktır.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24