Of Anadolu’da seçimi Osman Deniz kazandı

Of Anadolu Lisesi’nde yapılan ve dört adayın yarıştığı Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimini Osman Deniz Saral kazandı.

Of Anadolu’da seçimi Osman Deniz kazandı

Türkiye genelinde 2003-2004 eğitim öğretim yılında başlatılan okullarda demokrasi kültürünü geliştirmek için Öğrenci Meclisi Seçimleri yapılıyor.

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Of’ta bulunan okullarda da öğrenci seçimleri yapılıyor. Seçimlerde aday olan öğrenciler okul içinde propaganda ve tanıtım çalışmalarıyla rakiplerini geçmek için vaatlerini anlatmak amacıyla seçim çalışmalarını yaptılar.

 

Of Anadolu Lisesinde Öğrenci Meclisi Temsilcisini belirlemek için sandık kuruldu. Osman Deniz Saral, Maide G. Çakıroğlu, İklima Sümer ve İrem Albayrak adlı öğrenciler seçimlerde yarıştı.

 

Yarışta Osman Deniz Saral 204 oyla başkan seçildi. Diğer adaylardan Maide G. Çakıroğlu 72 oyla ikinci, İklima Sümer 56 oyla üçüncü, İrem Albayrak30 oyla dördüncü oldu. Bu sonuca göre seçimi kazanan Osman Deniz Saral, Of Anadolu Lisesinin Öğrenci Temsilcisi oldu.

 

Seçimi kazanan Osman Deniz ; “Öğrenci arkadaşlarımın bana gösterdikleri teveccühten çok mutlu oldum. Sorumluluğun daha da büyük olduğunu hissettim. Onlara yapmayı vaat ettiğim şeylerin takipçisi olacağım. Arkadaşlarımızın beklentileri doğrultusunda çalışacağım” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24