Of Anadolu Lisesinde iftarlı mezuniyet coşkusu

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde diplomalarını alan öğrenciler okul bahçesinde aileleri ile birlikte iftar yaptılar.

Of Anadolu Lisesinde iftarlı mezuniyet coşkusu

Of’un başarılı okullarından Of Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet programında okuldan mezun olmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, okullarından ve öğretmenlerinden ayrılmanın da hüznünü bir arada yaşadılar.

 

Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Vehap Kurt; “Bu gecenin haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Sayın veliler, 4 yıl önce bize emanet ettiğiniz canınız kadar değerli olan geleceğimizin teminatı gençlerimizi Asımın nesli olarak yetiştirmek için Asım olmaya çalıştık. Gecemizi gündüzümüze katarak emanetlerinizi en iyi şekilde hayata hazırlamak için uğraştık. Şimdi mezuniyetlerini görmeyi hepimize nasip eden Mevla’ma şükürler olsun. Sevgili Gençler, her başlangıcın bir sonu olduğu gibi bu sonunda bir başlangıcı olacaktır. Ümit ediyorum ki gireceğiniz TYT ve AYT sınavlarından sonra üniversite hayatına yeni bir başlangıç yapacaksınız. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Her zaman söylediğimiz gibi vatanımıza, milletimize, değerlerimize ve dinimize hizmet eden bireyler olmayı Mevla’m hepimize nasip eylesin. Hepinizin bahtı, yolu ve gönlü açık olsun” ifadelerini kullandı.

 

Mezun olan öğrenciler adına Aleyna Öztürk Okul Müdürü Vehap Kurt’a hediye takdim ederken okul birincisi Selinay Katırcıoğlu ise konuşmasında; “Heyecan, mutluluk, gurur ve hüznü bir arada yaşıyorum.  Bu başarımda emeği olan başta aileme, okul müdürüme, öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha büyük işler başarmak için yeni hayatlara atılacağız. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

Mezun olan tüm öğrencileri ve ailelerini tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Rabbim yollarınızı, bahtlarınızı açık etsin. Vatanınıza, milletinize, ailenize hayırlı birer evlatlar olun. Nerede olursanız olun işinizin en iyisi olun. Unutmayın ki işinin iyisi olana bu ülkede her zaman ekmek vardır. Yeter ki çok çalışın yeter ki küçük menfaatler için kimsenin önünde eğilmeyin. Bu zorlu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.

 

Müdürü Kabahasanoğlu Okul Birincisi Selinay Katırcıoğlu’na altın takıp plaket takdim ederken Okul Müdürü Vehap Kurt da gayretli çalışmaları nedeniyle yardımcı personele altın hediye etti.

 

Sınıf öğretmenleri tarafından takdim edilen mezuniyet belgelerini alan öğrenciler mezuniyet andını okudular.

 

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte okul bahçesinde kurulan iftar sofrasında aileleri ile birlikte oruçlarını açan öğrenciler, iftarın ardından havai fişek gösterisi eşliğinde keplerini havaya fırlattılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24