Of Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden birlik yemeği

Of Anadolu Lisesinin idareci ve öğretmenleri, okuldan ayrılan öğretmenleri uğurlamak için düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

Of Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden birlik yemeği

Of’un başarılarıyla adından söz ettiren ve başarılarına her sene yenilerini ekleyen Of Anadolu Lisesinin öğretmenleri, okuldan ayrılan öğretmenleri uğurlamak için bir araya geldi.

 

Çamburnu Hancıoğlu Dinlenme Tesislerinde verilen yemeğe öğretmenler tam kadro katıldı. Elektriklerin kesilmesi ile loş bir ortamda yemeklerini yiyen öğretmen ve idareciler kendi aralarında samimi sohbet ettiler.

 

Yemeğin ardından Of Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kasap kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Müdür Kasap konuşmasında ; “Öncelikle bu gecemizde böyle yüksek katılımla iştirak eden öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca buraya toplanmamıza vesile olan, bizimle bir yıldır çalışan Okan Demirkan ve dönem başında aramıza katılan İzzet Keleş hocalarımızın okulumuzdan ayrılmasıyla yapmış oldukları hizmetten dolayı kendilerine teşekkür ederim. Yeni görev yerlerinde ve hayatlarının bundan sonraki yıllarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Okula veda eden Tarih öğretmenlerinden İzzet Keleş de bir teşekkür konuşması yaptı. Keleş konuşmasında;” Öncelikle sizin gibi değerli arkadaşlarla kısa zamanda da olsa mesai paylaştığım için çok mutlu oldum. Umuyorum ki bu kısa sürede herkesin olmasa da bazı arkadaşlarımızın gönül resminde yerimiz olmuştur. Sizler bizim gönlümüzde yer ettiniz, yer etmeye devam edeceksiniz. Of Anadolu Lisesi Of’umuzun göz bebeğidir. Her daim burayı yüceltmek için çalışmaya devam edeceğiz. İçerisinde olmasak da dışarıdan basıncı kimliğimizle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Of Anadolu Lisesi markasının daha da yücelmesine çalışacağız. Okul Müdürümüz Mustafa Kasap beye bu nazik davetinden ve şahsıma tevdi ettiği plaketten dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Siz değerli öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Hiçbir olumsuzluk yaşamasak da aynı ortamı paylaştık bu nedenle benim hakkım varsa helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Of Anadolu Lisesi Rehber öğretmenken Kireçli Dursun Dumangöz Okulu Müdür Yardımcılığına atanan Okan Demirkan ise konuşmasında; ”Öncelikle müdür beye böyle bir organizasyonla bizi bir araya getirdiği için teşekkür ederim.  Böyle bir ortamda sizin gibi değerli arkadaşlarıma hitap etmek beni heyecanlandırsa da bundan daha güzel olanı iyi bir zaman geçirmiş olduğumuz gerçeğidir. Sizden ve okulumuzdan çok memnundum. Malumunuz ailevi nedenlerle, sağlık nedenleriyle böyle bir görev değişimine gereksinim oldu. Sizinle çalıştığım sürece çok mutlu ve memnun oldum. Böyle başarılı ve özverili bir kadro ile çalışmak bana da ayrı bir mutluluk verdi. Dostluk ve arkadaşlıklarımız daima devam edecektir. Burada geçirdiğimiz bu süre zarfında birbirimize haklarımız geçmiş olabilir. Benim hakkım varsa helal olsun. Siz de haklarınızı helal edin.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Yemeğin ardından plaket takdimi yapıldı. Plaket takdiminden sonra içilen çaylar ile program sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24