Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nun TEOG başarısı

Of İmam Hatip Ortaokulu 8 öğrencisini Trabzon İmam Hatip Proje Okuluna, 6 öğrencisini Solaklı Fen Lisesi’ne, 14 öğrencisini Anadolu Lisesine ve 42 öğrencisini de İmam Hatip Lisesine yerleştirdi.

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nun TEOG başarısı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) 2017 sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre Of İmam Hatip Ortaokulu 92 öğrencisini çeşitli okullara yerleştirirken yüksek puan almasına rağmen üç öğrenci hafızlık yapacağından bu yıl tercih yapmadı.

 

Solaklı Fen Lisesi’ne 6 öğrenci

Mezun öğrencilerden Aliye Çolak, Feyza Çakır, Hüda Nur Cevahiroğlu, Şeyma Erbaş, Sare Bilici ve Enes Sami Çakır Solaklı Fen Lisesi’ni kazandı.

 

Celalettin Ökten Proje İHL’ye 8 öğrenci

Mezun öğrencilerden Eda Nur Daşdemir, Havvanur Ayyıldız, Esma Nur Vural, Elanur Cep, Hümeyra Keleş, Sevde Nur Keskin, Sude Nur Bayraktar ve Sueda Değirmencioğlu ise Trabzon Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Proje Okulunu kazandılar.

 

3 öğrenci hafızlık yapacak

Mezun öğrencilerden üç öğrenci yüksek puan almasına rağmen tercih yapmadı. Bu öğrencilerin hafızlık eğitimi için bu yıl tercih yapmayıp Kur’an Kurslarına gidecekleri öğrenildi.

 

Bu sonuçlara göre Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunun mezun öğrencilerinden 8’i Trabzon Celalettin Öktem Anadolu İmam Hatip Proje Okulu’nu, 6’sı Solaklı Fen Lisesi’ni, 14’ü Anadolu Lisesi’ni, 42’si İmam Hatip Lisesi’ni ve 23’ü de meslek liselerini kazandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24