Of Ak Parti’de 9.aday Faruk Öztürk

Bölümlü Belediyesi Eski Başkanı Faruk Öztürk, Of Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den 9.aday adayı oldu.

Of Ak Parti’de 9.aday Faruk Öztürk

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Of Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan 9.isim Bölümlü Belediyesi’nin Eski Başkanı Faruk Öztürk oldu.

 

1 Ekim’de başlayan ve 1 Kasım’da sona eren aday adaylığı başvuru sürecinin son gününde başvuru dosyasını ilçe başkanlığına sunan Öztürk; “Adaylık noktasında yapmış olduğumuz istişarelerden aday olmam yönünde bir netice çıktı. Biz bu neticeye istinaden başvurumuzu yapıyoruz. Of’umuza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Mart 2004’te yapılan yerel seçimlerde Bölümlü Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Öztürk, 2009 yılında ikinci kez aday olmuş, ancak 19 oy farkla seçimi kaybetmişti. Of Çaykara Beton’un sahibi olan Başkan Öztürk, Bölümlü Belediyesi’ne kazandırdığı tesis ve yatırımlarla Bölümlü’ye önemli hizmetler sundu.

 
Meclise rekor başvuru

Son günlere kadar çok az sayıda başvurunun yapıldığı Meclise son günde rekor başvuru geldi. Toplam 43 aday adayının başvurduğu Meclis üyeliği için önemli isimlerin de başvuru yaptığı öğrenildi.

 

Ak Parti Of İlçe Başkan Vekili Vahap Öztel yaptığı açıklamada Belediye Başkanlığı için 9 aday adayının başvuru yaptığını, Meclis Üyeliği için de 43 adayın müracaatta bulunduğunu ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
yılmaz çan
yılmaz çan - 10 yıl Önce

FARUK BEYE CESARETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM.BAŞARILAR DİLİYORUM.

OFMU ACABA.
OFMU ACABA. - 10 yıl Önce

OF İLÇESİNİN ADAY ARAMASINA GEREK YOK ÇÜNKÜ EN GÜZEL ADAY MÜRACAAT ETTİ.TAMAM............

Mehmet
Mehmet - 10 yıl Önce

Tebrik ederim cesaretinizden dolayı. Çünkü Murat Saral gibi güçlü bir Başkan'ın karşısına çıkıp bende adayım demek cesaret isteyen bir şey. Ama bu seçimlerde başkan adayı olacağım diye bir düşünceniz olduğunu sanmıyorum. Çünkü bu cesaret değil başka bişey olur

mesut
mesut - 10 yıl Önce

Filili ye ugramayı unutma sen faruk baskan. baska işinizmi yok allah askına

cevdet aydın
cevdet aydın - 10 yıl Önce

sayın yılmaz bey senin cesaretin varmı???.yoksa AKP??? sana cokmu cesaret veriyor,AKP senin en büyük düşmanin deyilmi???.sen her gün AKP hakkında kendi yazilarini ne CABUK unuttun yılmaz bey ben senin yerinde olsam KESİNLİKLE akp'nin a sini AĞZİMA almam.

YILMAZ ÇAN
YILMAZ ÇAN - 10 yıl Önce

Benim sıkıntım akp yalakası diyenlerle.Arşivdeki yazılarımın altındaki yorumlara bakarsan ne dediğimi daha iyi anlarsın.Ayrıca yazalık başka siyaset başka. Senin mantıkla yola çıkarsak Sayın Numan Kurtulmuş sayın Başbakanın sağ kolu olmazdı.Bizim muhalefet onun muhalfeti yanında sıfır kalır.Şunu bilmeni isterim ki bizimkisi eleştiri değil özeleştiri olarak algılanmalıdır.Beni tanısan tüm düşüncelerin değişir ama varsın olsun başka partili olalım.saygılarımla

cevdet aydın
cevdet aydın - 10 yıl Önce

yılmaz bey gelir bir zaman ikimiz muhabbet ederiz inşallah...bakalim beni taniyabilecekmisin saygılar selam.

baştürk
baştürk - 10 yıl Önce

bir kez daha anlaşıldıki bütün mesele hangi partiden aday olacağındır maalesef.esasen kim olduğunun kalitenin,projenin hıç bır anlamı yok.insanımız maalesef ne seçeceğini bile bilmiyor.yanı demem o kı adayların hepsı ıyı ınsanlar.ama hıc bırının kıymetı yok maalesef.onları değerlı yapan ak partı adayları olmaları değilmi.yazık çok yazık.


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24