Mustafa Kasap Of’a veda etti

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Mustafa Kasap, Trabzon Fen Lisesi Müdür Yardımcılığı’na atanması nedeniyle Of’a veda etti.

Mustafa Kasap Of’a veda etti

Of Anadolu Lisesi Eski Müdürü olan Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Mustafa Kasap, Trabzon Fen Lisesi Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

 

Trabzon’a atanması nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Müdür Kasap, 12 yıl süre ile görev yaptığı Of’a veda etti.

 

İşte Kasap’ın veda mesajı;

Değerli Oflu hemşehrilerim. Bugün itibariyle Trabzon Fen Lisesinde göreve başlamış bulunmaktayım. 12 Yıl çalıştığım siz değerli çalışma arkadaşlarımdan istemeden de olsa ayrıldım. Burada bizlere güzel bir çalışma ortamı sağladıklarından dolayı Değerli Kaymakamımız Eyüp Fırat'a, Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na, Of’ta çalıştığım süre içinde kendisini eğitim yolunda hizmete adamış bizlere de bir baba şefkatiyle sahip çıkan, Of’ta güzel günler geçirmeme ve iyi çalışmalar yapmama vesile olan değerli Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu'na öncelikle çok teşekkür ederim. Son bir yıl boyunca sizlerle beraber çalıştığım süre içinde tarafıma gösterdiğiniz sevgi ve muhabbet için de adlarını tek tek saymadan siz değerli müdürlerime, müdür yardımcılarına ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan değerli şube müdürlerimiz Süleyman Bedir ve Numan Turan'a, bütün şeflerimize, memurlarımıza, çaycımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Of’ta çalıştığım Kıyıcık İlköğretim Okulu, Of Anadolu Lisesi ve Of Anadolu Öğretmen Lisesinde çalıştığım tüm arkadaşlarıma Of’un değerli basın mensuplarından Yüksel Yaşar ve İzzet Keleş’e verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Haklarınızı helal ediniz. Benden yana bütün arkadaşlarıma helal olsun. Saygılarımla...

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24