Mustafa Cumur hayatını kaybetti, Oflu işadamı Nuri Yüksel yaralı

Ak Parti Trabzon eski milletvekili Mustafa Cumur, Samsun’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Mustafa Cumur hayatını kaybetti, Oflu işadamı Nuri Yüksel yaralı
Ak Parti Trabzon eski Milletvekili Mustafa Cumur, Samsun Ladik’te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada araçta bulunan Oflu işadamı Nuri Yüksel ile 5 yaşındaki torunu Fazlı Yüksel ve Coşkun Kara yaralandı.
 
Kaza, Samsun-Ankara Karayolu 69. kilometresi Ladik ilçesi Toptepe mevkiinde dün akşam saat 17.00 sıralarında meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre, Coşkun Kara idaresindeki 06 TS 444 plakalı cip, Samsun'dan Ankara istikametine seyir halindeyken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.
 
Kazada, AK Parti Trabzon eski Milletvekili Mustafa Cumur, olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Ağır yaralanan araç sürücüsü Coşkun Kara ile 5 yaşındaki Fazlı Yüksel, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Nuri Yüksel ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Coşkun Kara'nın ve Nuri Yüksel’in durumunun ağır olduğu öğrenilirken Yüksel’in 5 yaşındaki torununun durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Of Havadis ailesi olarak Cumur ailesine başsağlığı, Yüksel ve Kara ailelerine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ KAY.OF YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ KAY.OF YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

SAYIN MİLLETVEKİLİ MUSTAFA CUMHUR BEYE ALLAHTAN RAHMET ve GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI VE YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLERİM.

ali şahin
ali şahin - 12 yıl Önce

akçabatlilar için önemliydi 2 dönem vekillik yaptı akçaabat dışında hiçbir yere çıvi çakmadi ölümlü dünya Allah taksiratini affetsin

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24