Müftü Onat’ın yerine Müftü İspiroğlu atandı

Müftü Recep Onat’ın Düzce Gümüşova Müftülüğüne atanmasıyla boşalan Of Müftülüğüne Ordu Ulubey Müftüsü Hüseyin İspiroğlu atandı.

Müftü Onat’ın yerine Müftü İspiroğlu atandı

Of Müftüsü Recep Onat’ın Düzce İli Gümüşova Müftülüğüne atanmasıyla boşalan Of Müftülüğüne Ordu İli Ulubey İlçesi Müftüsü Hüseyin İspiroğlu atandı.

 

Of’a gelerek görevine başlayan Müftü İspiroğlu’na Of’taki kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları tarafından hayırlı olsun ziyaretleri yapılıyor. Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (Ofimder) başkan ve yöneticileri de Müftü İspiroğlu’nu ziyaret etti.

 

Müftü İspiroğlu’na hayırlı olsun dileklerini ileten Ofimder Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Küçükakyüz; “Of’umuzun önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu Ofimder ailesi olarak sayın müftümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Kendilerinin bilgi ve tecrübelerinden dernek olarak faydalanmak istiyoruz. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ofimder yönetimine teşekkür eden Müftü İspiroğlu; “Ofimder ailesi olarak ziyaretleriniz beni son derece mutlu etti. Hepimizin ortak hizmet alanı insan olduğu için her hayırlı işte her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Yeter ki Allah’ın mükemmel kıldığı insana hayırlı hizmetlerimiz olsun. Rabbim yapacağımız hayırlı çalışmalarda yardımcımız olsun. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Tekrar nazik ziyaretleriniz nedeniyle teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” diye konuştu.

 

Ziyarete Ofimder Başkanı İsmail Küçükakyüz, Başkan Yardımcısı İdris Kabahasanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yaşar, Şevket Bulutoğlu, Ömer Faruk Çakır ve İzzet Keleş katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24