Müftü İspiroğlu’ndan İş İnsanı Salih Zeki Çakır’a teşekkür plaketi

Anneleri merhume Emine Çakır adına 4-6 yaş Kur’an Kursu yaptıran iş insanı Salih Zeki Çakır’a Müftü Hüseyin İspiroğlu tarafından plaket takdim edildi.

Müftü İspiroğlu’ndan İş İnsanı Salih Zeki Çakır’a teşekkür plaketi

4-6 yaş Kur'an Kursu açığını kapatmak amacıyla Of Müftülüğü öncülüğünde başlatılan çalışmalar sonucu Oflu hemşehrimiz iş insanı Salih Zeki Çakır tarafından İrfanlı Mahallesi Fetih Camii altında yaptırılan kurs, ilk mezunlarını verdi.

Merhum Dede Başkan Hasan Çakır’ın oğlu olan Salih Zeki Çakır tarafından annesi merhume Emine Çakır adına yaptırılan kurs, İrfanlı Mahallesi’ndeki önemli bir eksikliği gidermiş oldu.

İnşaat ve tefrişatı tamamlanarak eğitime açılan kursu Of’a kazandırdıkları için Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, İş İnsanı Salih Zeki Çakır’a Teşekkür Plaketi takdim etti.

Of halkı için gece gündüz demeden hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu yaptığı açıklamada; “Açılışını yaptığımız ve halkımız tarafından yoğun ilgi ile karşılanan kursumuz yavrularımızın ilköğrenim ve Kur'an hizmetleriyle birlikte, ahlaki, sosyal ve grup çalışması özelliklerinin de öğretildiği muazzam bir mekan olarak halkımızın hizmetindedir. Yaz tatilinde de yavrularımıza hizmet verecek olan kursumuz önümüzdeki dönem 180 kapasite ile halkımızın hizmetinde olmaya devam edecektir" diye konuştu.

Plaket takdimi nedeniyle mutlu olduğunu belirten iş insanı Salih Zeki Çakır, her türlü Kur'an ve gençlik hizmetinde müftülüğümüze destek olacağını ve ilçemize hayri yatırımlar yapmaya devam edeceğini belirtti.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2022, 11:40

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24