Müftü İspiroğlu TDV Of Şube Yönetimiyle buluştu

Türkiye Diyanet Vakfı Of Şube Yöneticileri Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ile ilk yönetim kurulu toplantısında bir araya geldi.

Müftü İspiroğlu TDV Of Şube Yönetimiyle buluştu

Ağustos ayında Of Müftülüğü görevine atanan Hüseyin İspiroğlu, Türkiye Diyanet Vakfı Of Şube yöneticileriyle buluştu.

 

Toplantıya Yönetim Kurulu Üyesi Şube Sekreteri Ömer Faruk Çakır, Emekli İmam Hatip Mehmet Yıldız, İmam-Hatip Necmettin Çakmak, Of Esnaflarından Mevlüt Okumuş ile Hüseyin Saral katıldı.

 

Üyelere Vakfın çalışmaları hakkında bilgiler veren Müftü İspiroğlu; “Türkiye Diyanet Vakfı, Yeryüzünde iyiliğin egemen olması için Vakfımız Kuruluş amacının bir gereği olarak Yurt içinde ve Yurt dışında mazlumun yanında olmuş  dini sosyal, kültürel ve eğitim alanında ciddi hizmetlere imza atmıştır” dedi.

 

“TDV Of Şubesi olarak İlçemizi de bu anlamda iyi temsil ettiğimizi düşünmekteyiz” diyen Müftü İspiroğlu, “Yurtdışında yaşayan ve sıkıntı çeken gerek Gönül Coğrafyamızdaki soydaş ve gerekse Müslüman kardeşlerimiz Bosna Hersek, Filistin, Arakan, Arnavutluk, Yemen, Suriye Azez bölgesi ve Türkmen Kardeşlerimize gerek ayni gerekse nakdi yardımlar yapılmıştır ve yapılmaya devam edilecektir” ifadelerini kullandı.

 

Müftü İspiroğlu, Sosyal ve Kültürel anlamda da kimsesiz, yetim, öksüz ve ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında ve yardımcısı olmaya devam edeceklerini söyledi.  

 

Toplantı sonunda Genel Merkez tarafından taltif edilen üyelere plaketleri takdim edildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24