Müftü İspiroğlu Of Havadis’in canlı yayın konuğu oldu

Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu canlı yayında Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ın sorularını yanıtladı.

Güncel haber ve yorumlarıyla Of halkının gündemini tutan Of Havadis, Ramazan ayı’nın başlaması vesilesi ile Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nu konuk etti.

Of Havadis’in sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen canlı yayında Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ın Ramazan’a dair sorularını yanıtlayan Müftü İspiroğlu, kendisine böyle bir imkanı sunan Of Havadis’e teşekkür etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle Camilerin cemaate kapalı olduğunu belirten Müftü İspiroğlu; “Of Müftülüğü olarak Ramazan Ayı ile ilgili tüm önlemlerimizi aldık. İmam Hatibi olmayan camimiz yok. Görevlendirmelerimizi yaptık. Hoca arkadaşlarımız görevlerinin başındadırlar. Ezan okunmayan camimiz yok. İftar saatinde olsun, imsak vaktinde olsun tüm vakitlerimizde ezanlarımız okunacak. Üzüntülüyüz çünkü cemaatle mukabele okuyamayacağız, teravih ve diğer namazlarımızı kılamayacağız” diye konuştu.

Ramazan Ayı’nın Kur’an ayı olduğunu belirten Müftü İspiroğlu; “Kur’an-ı Kerim Ramazan Ayı’nda nazil oldu. Bu mübarek ayda oruç ibadetimizin yanı sıra bol bol Kur’an-ı Kerim okuyalım. Çoluk çocuğumuzla birlikte hatimler indirelim. Evlerimizden Kur’an sesleri yükselsin. Bu mübarek günleri çok iyi değerlendirelim” ifadelerini kullandı.

Ramazan ayının bir programla anlatılamayacağını belirten Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar; “İnşallah haftada bir veya iki kez sayın müftümüzle birlikte Ramazan programlarımızı sürdürmeyi planlıyoruz. Soruları olan okurlarımız, takipçilerimiz olabilir. Sorularını bizlere iletebilirler. Bizler de bir sonraki programda cevaplarını değerli müftümüzden isteriz” ifadelerine yer verdi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2020, 17:22

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24