Müftü Abdurrahman Küçük’ün sağlık durumu iyiye gidiyor

Of’un yetiştirdiği müftülerden Şalpazarı Müftüsü Abdurrahman Küçük Hoca Efendi’nin sağlık durumu iyiye gidiyor.

Müftü Abdurrahman Küçük’ün sağlık durumu iyiye gidiyor
Umre ziyareti için gittiği Suudi Arabistan’da geçirdiği rahatsızlık sonucu yoğun bakımda tedaviye alınan, Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın girişimleri sonucu 4 Mart’ta özel ambulans uçakla Medine’den İstanbul’a getirilen Abdurrahman Küçük’ün tedavisi sürüyor.
 
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde yaklaşık kırk gün müşahede altında tutulan ve Menenjit teşhisi konulan Müftü Küçük’ün tedaviye olumlu cevap verdiği öğrenildi. Yoğun Bakım ünitesinden normal servise alınan Müftü Küçük’ün bilincinin açık olduğu öğrenildi.
 
Müftü Küçük’ün sağlık durumu hakkında Of Havadis’e açıklama yapan kardeşi ve aynı zamanda Kastamonu İli Araç İlçesi Müftüsü Yılmaz Küçük, “Hastamız kırkı günlük bekleyişin ardından gözlerini açtı ve bilinci açık bir şekilde tedavisine devam ediliyor. Sağ olsun sevenleri bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Gerek telefonla, gerekse bizzat ziyaret etmek suretiyle geçmiş olsun dileklerini ileten ve dualarını eksik etmeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Yine bu süreçte ilgisini eksik etmeyen hemşehrilerimiz İstanbul Milletvekili Oktay Saral ve Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl beye de canı gönülden teşekkür ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizden daha çok dua etmelerini istiyoruz. Sevenlerinin duaları, hekimlerimizin gayreti ve Yüce Rabbimizin inayetiyle bir an önce sağlıklı bir şekilde görevine dönmesi en büyük arzumuz” diye konuştu.
 
Of Havadis ailesi olarak biz de Müftü Abduurahman Küçük’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.
 
Abdurrahman KÜÇÜK Kimdir?
1948 yılında Of Yazlık Köyünde doğan Küçük, İlköğrenimimi köyünde; Ortaöğrenimini Adana Merkez İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. 1969 yılında Konya Yüksek İslam Enstitüsüne kaydoldu. Aynı yıl Konya Boyalıkbaşı Camiinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 1973 yılında enstitüden mezun oldu.1975 yılında Trabzon İmam-Hatip Lisesine Meslek dersleri Öğretmeni olarak atandı. 1978 yılında ikinci dönem İstanbul Haseki Eğitim Merkezinde Müftü ve Vaizler İhtisas kursuna katıldı.1980 yılında mezun oldu. Sırasıyla 1980 yılında Giresun Espiye İlçe Vaizliğine; 1983 yılında Giresun İl Vaizliğine; 1985-1991 yılları arası Trabzon İli Çaykara İlçe Müftülüğüne; 1991-1997 yılları arası Almanya’da Din Görevlisi olarak; 1997-1998 yılları arası Trabzon İl Vaizliği; 1998-2001 yılları arası Rize İli İkizdere İlçe Müftülüğü; 2001-2010 yılları arası Trabzon İl Müftü Yardımcılığı yaptıktan sonra 2010 yılı Ağustos ayında Trabzon İli Şalpazarı İlçesine Müftü olarak atandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdulbaki ÖZTEMEL
Abdulbaki ÖZTEMEL - 12 yıl Önce

Kur'an Aşığı Değerli Abdurrahman Küçük Hocama geçirdiği rahatsızlık dolasısı ile geçmiş olsun der Yüce Rabbimizin"ŞAFÎ" hürmetine acil şifalar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24