Müdürler Robotik Kodlama çalışmaları için toplandı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ortaokul ve lise müdürleri Of Gençlik Merkezinde düzenlenen “Robotik Kodlama” toplantısına katılarak Robotik Kodlama Merkezini ziyaret ettiler.

Müdürler Robotik Kodlama çalışmaları için toplandı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ortaokul ve lise müdürleri “Robotik Kodlama” ile ilgili yapılacak çalışmaları görüşmek için Of Gençlik Merkezinde toplandı.

 

Gençlik Merkezinin Has Oda toplantı salonundaki toplantıya Of İlçe Gençlik Spor Müdürü Özcan Demirel, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Numan Turan ve ilgili okul müdürleri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını Of İlçe Gençlik Spor Müdürü Özcan Demirel yaptı. Özcan Demirel konuşmasında,” Öncelikli olarak ülkemizin geleceğinde önemli olduğunu düşündüğüm böyle bir toplantıya iştirakleriniz nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca bir teşekkürü de her zaman bizlerin yanında olan ve bir isteğimizi iki etmeyen değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ediyorum. Gençlik Merkezimizde oluşturduğumuz “Robotik Kodlama” sınıfımıza okullarınızın 5 ile 10. Sınıfları arasında okuyan ilgili, meraklı, yetenekli öğrencileri yönlendirmenizi istiyorum. Öğrencilerimiz merkezimizde Robotik Kodlama, Ardinyo, Bilgisayar parçalarını tanıma, Bilgisayarı söküp takma gibi daha nice faaliyetler icra edecekler. Belki buradan ülkemizin yarınlarına büyük hizmetler sunacak öğrenciler yetişecek. Sizler yeter ki öğrencilerinizi merkezimize yönlendirin. Onlar inşallah burada hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Tekrar katılımlarınız nedeniyle teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” İfadeleriyle düşüncelerini belirtti.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı konuşmada, “İlçe Gençlik Spor Müdürümüzün böyle heyecanlı ve azimli çalışmalarını takdirle karşılaşıyorum. Aynı amaçlar etrafında buluştuğumuz için bizlerden neler talep etmişse her zaman yerine getirmeye çalıştık. Çocuklarımızın, ilçemizin, ülkemizin ve insanlığın yararına olacak her hayırlı işte her zaman yanındayız. Bu çalışmalar sonunda belki içimizden yeni Selçuk Bayraktarlar yetişecektir. Allah’ın izniyle azimle, gayretle çalışırsak gelecekte ülkemiz yerli ve milli bütün teknolojik ihtiyaçlarını kendisi karşılayacaktır. Ben de katılımlarınız nedeniyle hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Katılımcılar Of Gençlik Merkezinde oluşturulan Robotik Kodlama merkezini ziyaret ettikten sonra toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24