Müdür Özdoğan, İsmail Yıldırım öğrencilerine vergiyi anlattı

Vergi Haftası nedeniyle İsmail Yıldırım İlkokulu’nu ziyaret eden Of Vergi Dairesi Müdürü Zeki Özdoğan, öğrencilere verginin ve fiş almanın önemini anlattı.

Müdür Özdoğan, İsmail Yıldırım öğrencilerine vergiyi anlattı

27 Şubat – 5 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Of Merkez İsmail Yıldırım İlkokulunu ziyaret eden Of Vergi Dairesi Müdürü Zeki Özdoğan öğrenciler verginin önemini anlattı.

 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir, Okul Müdürü Rıza Ercihan ve öğretmenlerin katıldığı etkinlikte öğrencilere vergi konulu çizgi film izlettiren Müdür Özdoğan, Vergi Haftasının ne olduğunu ve neden kutlandığını hususunda da açıklamalarda bulundu.

 

Özdoğan açıklamasında; “Daha güçlü, daha sağlıklı, daha güvenli ve daha çok hizmet almak istiyorsak vergimizi vermemiz gerekiyor. Devletin güçlü olması vergilerin herkesin kazancına göre ödenmesine bağlıdır. Sizler de yaptığınız alış verişlerinizde ülkenize vergi geliri sağlıyorsunuz. Alış-verişlerinizde aldığınız her fiş sayesinde devletinize vergi kazandırmış oluyorsunuz. Aldığınız her ürün için satıcınızdan mutlaka fiş isteyin, fiş vermemekte ısrar edenleri 444 0 189 nolu telefona bildirin. Sizler ülkenin yarınki geleceğisiniz. Devletin kumbarası ne kadar dolarsa sizler de o kadar iyi geleceğe kavuşursunuz. Bu bilinçle yetişmek ve ülkenize hizmet etmeniz dolayısıyla hepinize sağlık ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından öğrencilere kırtasiye setinden oluşan çeşitli hediyeler takdim eden Müdür Özdoğan, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24