Müdür Kırbaç’tan Of Anadolu Lisesi’ne ziyaret

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Şube Müdürleri Gülsüm Memişkaptanoğlu ve Sami Ayan ile birlikte Of Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Rumeysa Soylu’yu tebrik etti.

Müdür Kırbaç’tan Of Anadolu Lisesi’ne ziyaret

Trabzon Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Of Anadolu Lisesi 11 TM Öğrencisi Rümeysa Soylu’yu tebrik etmek amacıyla Of’a gelen İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Soylu’nun sınıfını ve 12.sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

 

Okul girişinde Okul Müdürü Mustafa Kasap ve Öğrenci Meclisi Başkanı Rümeysa Soylu tarafından çiçekle karşılanan Müdür Kırbaç ve beraberindeki şube müdürleri, Soylu’nun sınıfı olan 11 TM sınıfını ziyaret ettiler. Soylu ve arkadaşları ile sohbet eden Kırbaç, başarısı nedeniyle Soylu’yu tebrik etti.

 

Okulunun Eski Müdürü olan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu ile birlikte 12.sınıfları da ziyaret eden Kırbaç, öğrencilerle eğitim ve yaklaşan sınavlar üzerine sohbet etti. Sınıflardaki Öğrencilerin Hedef Tablolarını inceleyen Müdür Kırbaç, farklı hedefleri olan öğrencilerle ayrıca ilgilendi.

 

Öğretmenler Odası’nı da ziyaret ederek öğretmenlerle de sohbet eden Kırbaç ve şube müdürleri, Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığına aday olacağını ilan eden İl Öğrenci Meclisi Başkanı Rümeysa Soylu ile yapması gereken çalışmalar üzerine bilgi alışverişinde bulundular.

 

Soylu, Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı Adayı olacak

Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında Trabzon genelinde 18 ilçede belirlenen 87 temsilciden 77’si, İl Öğrenci Meclis Başkanını ve İl Öğrenci Meclisi Yönetim Kurulunu seçmek için Trabzon Merkez Fen Lisesi konferans salonunda bir araya gelmişti.

 

Dört öğrencinin aday olduğu ve gizli oylama ile yapılan seçim sonucunda  22 oy alan Of Anadolu Lisesi öğrencisi Rümeysa Soylu, Trabzon İl Öğrenci Meclis Başkanlığına seçilmişti. Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığına da aday olacağı belirten Soylu, Türkiye Öğrenci Meclisi Seçimlerinde Trabzon’u temsil edecek.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24