Müdür Kabahsanoğlu Solaklı Fen Lisesi'nde

Solaklı Fen Lisesi’ni ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilerle motivasyon sohbetinde bulundu.

Müdür Kabahsanoğlu Solaklı Fen Lisesi'nde

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu sık aralıklarla okul ve kurum ziyaretlerinde bulunarak öğrencilere moral ve motivasyon veriyor.

 

Her geçen yıl başarısını arttıran Solaklı Fen Lisesi'ni ziyaret eden Müdür Kabahasanoğlu öğrencilerle sohbet ederek motivasyonlarını artırmaya çalıştı.

 

9. ve 10. Sınıf öğrencilerini sınıflarında tek tek ziyaret eden Müdür Kabahsanoğlu konferans salonunda da 12. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. 

 

Müdür Kabahasanoğlu öğrencilere uyarı ve hatırlatmalar yaparak; “Sizler, ülkemiz için çok değerli olduğunuz için sık sık gelip hem idarecilerinizden bilgi alıyoruz hem de bir şeye ihtiyacınız olup olmadığını görmek istiyoruz. Zaman çok hızlı geçiyor. Zamanı iyi yönetmelisiniz. Zamanı iyi yönetemeyenler başarılı olamazlar. Sizler elbette robot değilsiniz. Oynayacak, gezecek, dineleceksiniz. Bütün bunları yapmak için planlı, programlı çalışacaksınız. Sizler çoğu öğrenciden çok daha şanslısınız. Sizlerin bir dediğini iki etmeyen okul idaresi var. Bizler her daim sizlerin takipçisiyiz. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız da sizlerin başarılı olmanız için hep yanınızdalar. Kısacası bugün herkes yanınızdadır. Şayet bugünleri, bu imkânları iyi değerlendirmezseniz yarın yalnız başınıza kalabilirsiniz. Gözlerinizdeki ışık bana hepinizin başarılı olacağını söylüyor. Hepinizin geleceğin büyük Türkiye’sinde önemli görevler üstleneceğinize inanıyor, hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24